Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Όλη η πλευρά προς τα κάτω στα δέντρα είναι γεμάτη σκουπίδια.

9 Μαρτίου 2024
14:57

Στην πάνω πλευρά του Αγίου Σωτήρος στην περιοχή του ΞΕΝΙΑ έχει παγκάκια, όλη η πλευρά προς τα κάτω στα δέντρα είναι γεμάτη σκουπίδια. Υπάρχουν λίγα σκουπίδια από τα όργανα γυμναστικής και προχωρώντας όλο το δρόμο η δεξιά μεριά που έχει παγκάκια έχει παντού σκουπίδια,\ και στα δέντρα προς τα κάτω. Προχωράτε δηλαδή από όργανα γυμναστικής προς κόμβο Μοναστηριού-Δημοκρατίας στο δεξί σας χέρι είναι τα παγκάκια, στην πάνω πλευρά της εκκλησίας.

 

8 σχόλια

  • Πλέον δεν έχει ούτε παγκάκια ..κάποια καλοπαιδα, τα ξηλωσαν…κάθε βράδυ ατελείωτο σκουπιδαριο… ιδού ο πολιτισμός μας!! Ευκαιρία με την αποκριά, έρθουν τουρίστες εκεί πάνω να δουν τα χάλια μας!! Αυτοί είμαστε!! Έτσι απλά..
    που να προλάβουν…από πίτα σε πίτα κ τώρα από φανό σε φανό…

  • Δυστυχως τα ιδια παρατηρουνται σε ολα τα περιαστικα δασακια της πολης καθως και στο υψωμα του προφητη Ηλια οπου εχει καταντησει σκουπιδοτοπος ελλειψη καδων απορριματων!

    Ειναι αποτελεσμα της απαιδευσιας των ανηλικων συμπολιτων μας που δηλωνουν ανευθυνοι και με περισσο θρασος ρυπαινουν αδιαφορωντας εντελως!

    Βλεπεται η πολιτικη ηγεσια και η εκπαιδευτικη κοινοτητα καθως και οι γονεις εχουν αλλες προτεραιοτητες και θεωρουν την κοινωνικη υπευθυνοτητα των τεκνων τους περιττη!

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ-ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.

    ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ… ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΔΟ ΠΕΡΙΞ!

  • Χαχα Εντωμεταξύ εγώ τους παππούδες βλέπω.να πετάνε κάτω τα μυξομαντηλα.τους η να τραβάνε πίσω από τους θάμνους και να κατουράνε μέχρι και κάτω από το καμπαναριό χωρίς ντροπή σε κοινή θέα. Η το.αλλο το θεϊκό το χτίσιμο στο πεζοδρόμιο . Ρε Αη σα πέρα που τα βάζετε με τους νέους . Άμα ζώο γεννήθηκες και να μεγαλώσεις ζώο μένεις

  • …. Ειλικρινά …απορίας άξιο είναι σε αυτή την πόλη μας…..
    Το βασικό ερώτημα –> μια σακούλα σκουπιδιών δεν έχει για να τα μαζέψει ο άγνωστος της ανάρτησης????
    Το επόμενο ερώτημα –> γιατί πρέπει να βγάζει ο άγνωστος της ανάρτησης μόνο τις φωτογραφίες????
    Το επίσης επόμενο ερώτημα –> άγνωστοι συμπολίτες μας, δεν έχετε καθόλου διάθεση για εθελοντισμό???
    (γεγονός που αποδεικνύει…..την απόλυτη διάθεση κουτσομπολιού….και μόνο κουτσομπολιού, μέσω των φωτογραφιών)

    Ευχαριστώ για το χρόνο και το χώρο σας kozan.gr!!!

  • Ο κύριος που έβγαλε τις φωτό καλό θα ήταν να πάρει μια σακούλα κ να τα μαζέψει,5 λεπτά δουλειά είναι…

  • Και αφού είδαμε τις φωτογραφίες διαπιστώσαμε πως ενώ τα καλάθια ήταν άδεια τα σκουπίδια ήταν κάτω από τα καλάθια πεταμένα Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε πως κρατάμε τα σκουπίδια μας και τα πετάμε όταν βρούμε καλάθι μέσα η σε κάδο.Κανείς δε θα μαζέψει αυτό που πετάμε εμείς σε περιοχές έξω από την πόλη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.