Με τη “σφραγίδα” του Διευθυντή Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ζεκή Μεμέτ Αλή και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας (Φωτογραφία)

10 Μαρτίου 2024
12:00
Κανένα σχόλιο

 

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή” , που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας. Επικεφαλής του κλιμακείου των Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ο Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ζεκή Μεμέτ Αλή, ο οποίος με την εμπειρία και τη μοναδικότητά του, μετέφερε τις γνώσεις του στους συμμετέχοντες του Σεμιναρίου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

Η σημαντικότητα της γνώσης Πρώτον Βοηθειών από κάθε υπεύθυνο πολίτη , προκειμένου να μπορεί να παρεμβαίνει σωστά σε κάθε περίπτωση με τρόπο ασφαλή και αποτελεσματικό , τονίστηκε στη διάρκεια του Σεμιναρίου.

Οι συμμετέχοντες στο Σεμινάριο, που θα λάβουν “Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (BLS/AED) ” με ισχύ τα 3 έτη , έφυγαν πλουσιότεροι σε γνώσεις Πρώτων Βοηθειών, καθώς είχαν την ευκαιρία με τρόπο βιωματικό και διαδραστικό να αναπτύξουν δεξιότητες υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, αλλά και να λύσουν απορίες .

Υποδεχόμενη το κλιμάκιο Εκπαιδευτών η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας Κούλα Πουλασιχίδου, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, καθώς και τον Πρόεδρο του ΕΕΣ Dr Αντώνιο Αυγερινό για την καθοριστική συμβολή του στη διεξαγωγή του Σεμιναρίου .

Επίσης ευχαρίστησε τους εκπαιδευόμενους Πολίτες, για την εμπιστοσύνη τους στον, πρωτοπόρο στην παροχή Π.Β. , Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό , αλλά και τα μέλη της Διοίκησης και τους Εθελοντές , που υποστήριξαν τη δράση του Τοπικού Τμήματος.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας Αναστάσιο Τσιλφίδη , για την αρωγή του με τη διάθεση της αίθουσας όπου διεξήχθη το Σεμινάριο, καθώς και τον ιδιοκτήτη του Σούπερ Μάρκετ “ΕΔΕΜ” της Πτολεμαΐδας Χαράλαμπο Θεοδοσιάδη για την προσφορά διαφόρων εδεσμάτων.

Τέλος η Πρόεδρος του ΠΤ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας επεσήμανε ότι με αφορμή την 8η Μαρτίου, Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, το συγκεκριμένο Σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στο “άλλο μισό του ουρανού” εις ένδειξη τιμής στην τεράστια προσφορά της Γυναίκας στην οικογένεια και στην κοινωνία, αλλά και μνήμης στις Γυναίκες που θυσιάστηκαν για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.