kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Άφαντη η “Ενότητα” κι ο ο Λ. Μαλούτας – Πανταχού παρών ο Χ. Κουζιάκης

12 Μαρτίου 2024
09:30

 

Ο Λ. Μαλούτας κι ο Χ. Κουζιάκης είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πολιτικά παραδείγματα αυτοδιοικητικών προσώπων για το πως κάποιος διαχειρίζεται την ήττα του. Ο πρώτος, ειδικά μετά και την αποτυχία του να εκλεγεί στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, έχει “εξαφανιστεί” κι απέχει από τ’ οτιδήποτε λαμβάνει χώρα σε επίπεδο πολιτιστικών εκδηλώσεων ή άλλων κοινωνικών ζητημάτων (βλ. Ακρινή, για την οποία έχει τεράστιες ευθύνες), αντιθέτως ο δεύτερος είναι πανταχού παρών, με σημαντικές παρεμβάσεις, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την προσπάθεια που ξεκίνησε διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο αλλά κυρίως δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή, τιμώντας τις ψήφους των συμπολιτών μας. Αλήθεια, εκείνη η πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ε. Κοϋμτζίδου,  που ακούστηκε κάποια στιγμή ότι θα διεκδικήσει, στη μετά-Μαλούτα εποχή, το “τιμόνι” της “Ενότητας”, τι απέγινε; Oύτε μία εμφάνιση στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της περιοχής (Αποκριές); Ας παραδειγματιστεί από τον Χ. Κουζιάκη, ο οποίος πηγαίνει παντού και δεν είχε κανένα, απολύτως, πρόβλημα ακόμη και να χορέψει πλάι – πλάι μαζί με το Δήμαρχο Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρη (δείτε  παρακάτω).  Με βάση όλα τα προαναφερόμενα αποδεικνύεται πως η πρόσφατη φωτογραφία της “Ενότητας”  πάνω στα συντρίμμια των πεζοδρομίων (δείτε  παρακάτω) μεταξύ της Κοζάνης και του οικισμού των Κοίλων, υποσυνείδητα ή ευσυνείδητα (όπως το “βλέπει” κανείς) συμβολίζει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σήμερα, ο εν λόγω συνδυασμός.

 

Η Χύτρα

 

20 σχόλια

  • Η ενότητα ήταν για τα έργα και όχι για τις πίτες και τους χορούς, αλλα οι προτεραιότητες του ¨Έλληνα είναι άλλες. Το κρίμα είναι ότι π Κουζιάκης δεν μπορεί σε τίποτα από τα δύο να ανταποκριθεί λόγω αριστερης, δημοσιουπαλληλικής, μίζερης νοοτροπίας.

  • Ο Κουζιακης δεν εχει καμια σχεση με τον Μαλουτα, ειναι πολυ πιο συμπαθης, γνωριζει ολα τα θεματα και εκανε καλο αγωνα. Οι περισσότεροι μετα τις εκλογες ελεγαν οτι ηταν ο καλυτερος για δημαρχος αλλά εχασε γιατι δεν ειχε πλατες αλλωνων.

  • Ο Κουζιακης δεν ακολούθησε την τακτική των ρουσφετιων κι αυτό είναι προς τιμήν του.Αλλοι τάζουν θέσεις για βολεματα για να εκλεγούν και άλλοι αγωνίζονται για το κοινό καλό,ας είναι,είμαστε άξιοι όσων θα ακολουθήσουν.

  • Το πρόβλημα του εκάστοτε δημάρχου είναι να καταφέρει να βάλει το προσωπικό του δήμου να δουλέψει γιατί πολλούς τους έχουν διορίσει οι ίδιοι και ουσιαστικά αντί για πρϊστάμενοι είναι υφιστάμενοι αφού κρέμονται από την ψήφο τους…
    Αυτό για να γίνει πρέπει το πρόσωπο του Δήμαρχου να εκπέμπει σεβασμό σε όλους.

  • Αφου δεν έκανε αντιπολίτευση ούτε επί Ιωαννίδη, γιατί να κάνει τώρα; Θα βάλουν τον κομματικό μηχανισμό να δουλέψει 2 μήνες πριν τις επόμενες εκλογές κι ως εκεί. Ούτε πολιτική ούτε τίποτα, το έχουμε ξαναδεί το έργο

  • Για τον Μαλουτα δεν λεω τιποτα, ο κοσμος τον καταλαβε εστω και αργα. Για τον Κουζιακη ομως ενα μεγαλο μπραβο γιατι αξιζει πολυ αυτο το παιδι και είναι κριμα να μην μπορεσει να βοηθησει τον τοπο.

  • Οκ..αλλα οταν τελειώσουν οι…πίτες και τα…μπρε μπρε μπρε,τοτε θα δούμε και την επάρκεια και της τωρινής δημοτικής αρχής!ο Μαλουτας κρίθηκε,εχασε,τέλος!!!!

  • Υπάρχουν πολλές διαφορές με αυτούς τους δυο μια σημαντική είναι ότι ο Κουζιάκης νοιάζεται για τον Δήμο ενώ ο Μαλουτας ειδικά την τελευταία θητεία νοιαζόταν μόνο για την πάρτη του.

  • Αν η ικανότητα κάποιου, κρίνεται από την παρουσία του στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αυτό απέδειξαν εξάλλου και τα αποτελέσματα των εκλογών. Εχουμε αυτούς που μας αξίζουν. Κρίμα για το Δήμο Κοζάνης.

  • ο μαλουτας τον οκτωβριο εχασε καλως κακως για τον πολιτη καλως τι ασχολειστε τοσο πολυ μαζι του τη νεα δημοτικη αρχη να κανετε κριτικη που ειναι δοιηκηση οσο για εργα που εγιναν και καποια ειναι σε εξελιξη αυτα ειναι γνωστα μην ισοπεδωνουμε τα παντα καλες αποκριες

  • Τελειώσανε κόλακες, αυλοκόλακες, παρατρεχάμενοι, τιμές και δόξα ακόμα ακ’όμα και τό τζαμπατζέ, άρα γιατί να βγεί;

  • Ε όχι και άφαντος ο Μαλουτας….Οποίος πάει 6:30 το πρωί στο δρόμο για τον άργιλο θα τον δει να περπατάει…Και σαν να τον άκουσα να μονολογεί….Αμάν τι φόλα έφαγα από τον Κοκκαλιαρη….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι