Παραδοσιακό χρώμα στην Εορδαϊκή Αποκριά την Πέμπτη με άναμμα της κλαδαριάς των Βλατσιωτών και Ποντιακό θέατρο     

13 Μαρτίου 2024
14:36
Κανένα σχόλιο

Ένα παραδοσιακό αποκριάτικο έθιμο της Κοινότητας Βλάστης, το άναμμα της κλαδαριάς, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά οι κάτοικοι της Εορδαίας και της ευρύτερης περιοχής αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου στην Πτολεμαΐδα, αλλά και μια ποντιακή θεατρική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσοβούνου, ενώ αποκριάτικα γλέντια οργανώνουν καταστήματα της πόλης.

Το άναμμα της κλαδαριάς του Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας “Ο Προφήτης Ηλίας”  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 19.00 στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Λαγοθηριανού (περιοχή κλινικής Ζέρβα), με την παραδοσιακή ορχήστρα “Παραδοσιακό Σεργιάνι”.

Η θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοβούνου με τίτλο “Εφώταξεν ο φέγγο μ” πραγματοποιείται στις 21.00 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Σημειώνεται ότι η παράσταση θα φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο την Πέμπτη 14, Παρασκευή 15 και Κυριακή 17 Μαρτίου

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης:

14/03 ΠΕΜΠΤΗ

 

BACCARA: “Valkanis Brothers” , Αμπε λαλέ

ΔΙΦΩΝΟ: “Hello Teddy”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΤΣΙΩΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: “Έθιμο της Κλαδαριάς” στις 19.00, στην πρώην Κλινική Ζέρβα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ: Θεατρική παράσταση “Εφώταξεν ο φέγγο μ”, στις 1 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι