kozan.gr: Συγκινητικές στιγμές στην Κοζάνη – Τα ποντιακά σωματεία της περιοχής, λίγο πριν την ολοκλήρωση των χορευτικών τους στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, τίμησαν τη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη, αναρτώντας και σχετικό πανό που έγραφε “Μάνα, πατέρα, μην τους αφήσετε να με ξεχάσουν” (Βίντεο)

13 Μαρτίου 2024
20:11

Συγκινητικές στιγμές στην Κοζάνη το βράδυ της Τετάρτης 13/3. Τα ποντιακά σωματεία, λίγο πριν την ολοκλήρωση των χορευτικών τους στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων, τίμησαν τη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη, αναρτώντας και σχετικό πανό που έγραφε “Μάνα, πατέρα, μην τους αφήσετε να με ξεχάσουν”

8 σχόλια

  • Ναι τους βουλευτές της ΝΔ κ με υψηλά ποσοστά τους βγάλανε οι άλλοι…ρε όλοι για μια φότο είστε…

  • Συγχαρητήρια …Μπράβο σας ..που δεν λησμονειτε.
    Είστε μια φυλή που δεν λησμονει.
    Τόσοι πέρασαν από αυτή την πλατεία αυτές τις μέρες ….αλλα .

    Και πάλι συγχαρητήρια ,δεν είμαι Πόντιος είμαι γρεβενιωτης και η πρωτοβουλία σας με συγκίνησε και ντράπηκα και για πολλούς …

  • Συγχαρητήρια κ πολλά μπράβο στους ποντιακούς συλλόγους που δν ξεχνάτε όλα αυτά τα νέα παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα .

  • ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,ΤΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ .!

    ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ KAI OMOΡΦΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.

    ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ .ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ .Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΖΑΝΗ.

  • Οι Πόντιοι είναι ένας βασανισμένος λαός ,ξέρουν τι θα πει πόνος ,ξερίζωμα ,κλάμα,απώλεια ,νοσταλγία ……Δεν ήταν δυνατό να ξεχάσουν ,δεν ήταν δυνατό να μη θυμίσουν σε όλους μας τις ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη και τις ψυχές που άφησαν πίσω τους να μοιρολογουν !!!!Μπράβο τους και πολλά συγχαρητήρια ,μας συγκίνησαν όλους ,μας έδειξαν τι πάει να πει σεβασμός ,λεβεντιά και περηφάνια ,σας ευχαριστούμε !!!!!Καλές απόκριες σε όλους !!!

  • Ο Ποντιακός λαός δεν ξεχνά. Το ξέρει, το ζει , το νιώθει , το φωνάζει γιατί Μνήμη σημαίνει επικοινωνία ψυχών. Τίμησαν με την παρουσία τους την παράδοση , τον πολιτισμό τους , τις ρίζες τους.
    Τίμησαν όμως και συγχαρητήρια και ήταν οι μοναδικοί , τούτες τις μέρες του αποκριάτικου ξεφαντώματος τους 57 ανθρώπους που χάθηκαν άδικα στο ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών και ζήτησαν να μην ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ…Αυτό ήταν το μήνυμα για μένα και πιστεύω για πολλούς της φετινής Αποκριάς ότι οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη δεν θα ξεχαστούν.
    Υποκλινόμαστε φίλοι , συντοπίτες Πόντιοι στην Ανθρωπιά σας.

  • Το ‘Δεν Ξεχνώ’, ισχύει όταν συνοδεύεται από καταψήφιση της Ν. Δ που έχει στις τάξεις της τον/τους υπεύθυνους βουλευτές του εγκλήματος των Τεμπών. Οι οποίοι βουλευτές μέχρι σήμερα καθόλου δεν δείχνουν να ανησυχούν. Πολλώ δε μάλλον δεν έχουν λογοδοτήσει.
    Διαφορετικά, ‘Δεν Ξεχνώ’, αλλά υπερψηφίζω ΝΔ, είναι λόγια. Κι απ αυτά έχουμε χορτάσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι