Οργή στην ΝΔ για την «Αυγουστιάτικη» δημοσκόπηση του ΑΠΕ, που ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

9 Αυγούστου 2017
19:59

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σύμφωνα με το οποίο το Μέγαρο Μαξίμου έχει στην κατοχή του δημοσκόπηση που «ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας» και η οποία «δείχνει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πολύ μικρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ» (στα όρια του στατιστικού λάθους) και ότι ο πρωθυπουργός… προηγείται του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό της χώρας».

Η Νέα Δημοκρατία με την ανακοίνωση που εξέδωσε κάλεσε το ΑΠΕ ΜΠΕ να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα την δημοσκόπηση που επικαλείται και έκανε επίσης λόγο για θλιβερό κατάντημα του ΑΠΕ καθώς όπως σημείωσε «λειτουργεί ως φερέφωνο του Μαξίμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ για την «Αυγουστιάτικη» δημοσκόπηση αναφέρει:

«Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων απέδειξε σήμερα, για μια ακόμη φορά, ότι λειτουργεί μόνο ως φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο ξεπεσμός του στα αχνάρια της Ε.Ρ.Τ. δεν έχει προηγούμενο.

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Πρακτορείου κ. Μιχάλης Ψύλος, υπόλογος για το θλιβερό αυτό κατάντημα, δεν δικαιούται να παραμείνει ούτε μια μέρα παραπάνω στη θέση του.

Το Πρακτορείο ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως παραμάγαζο κανενός».

Υ.Γ. Αναμένουμε άμεσα από το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. να δώσει στη δημοσιότητα τη δημοσκόπηση που επικαλείται. Σε διαφορετική περίπτωση ας μεταφέρει την έδρα του στο Μέγαρο Μαξίμου».

13 σχόλια

  • Ας βάλουν πρόεδρο σε όλες της Τ.Ο. της ΠΕ Κοζάνης τον Κοκκινίδη και τους βλέπω τρίτους στην πραγματική κάλπη.
    Ακόμα αναμένουμε να πάρει θέση η ΝΟΔΕ για τον φασαριόζο πρόεδρο των Σερβίων.

  • Όταν τα στελέχη της Ν.Δ. συνωστίζονται στον προθάλαμο των αντιπερειφερειαρχών για ρουσφέτια και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ δηλώνει πως δεν θα κατεβάδουν υποψήφιο δήμαρχο στην Πτολεμαίδα αν κατέβει ο Παν. Πλακεντας, φταίει το ΑΜΠΕ;

  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ-ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΩΝΗ-ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  • Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΦΡΑ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ-ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ.;

  • Εγώ πήρα μέρος στη δημοσκόπηση.Μου βγήκε σαν προτεινόμενη δημοσίευση σε μ.κ.δ.
    Δεν γνωρίζω αν είναι αδιάβλητη καθώς ο καθένας θα μπορούσε να δηλώσει ψευδώς οτι είναι κάτοικος Δυτ.Μακεδονίας.Άυτό που έκανε μπαμ απο μακρυά είναι οτι την είχε παραγγείλει ο σύριζα.
    Είχε ερωτήσεις στημένες γύρω απο τη γνωστή επιθεώρηση του καλοκαιριού ΄΄συνέδρια παραγωγικής ανασυγκρότησης”.Είχε ερωτήσεις για το λιγνίτη και κάποια αλλα θέματα της περιοχής υποτίθεται -στην ουσία η κυβερνητική ατζέντα- αλλα δε βλέπω να δημοσιευσαν τα αποτελέσματα…
    Η εντύπωση μου είναι οτι η κυβέρνηση έχει στήσει ήδη το αφηγημά της -το παραμύθι ντε- και απλώς προσπαθεί να μαγειρέψει και την αντίστοιχη εικόνα

  • ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ (ΠΡΩΗΝ) ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ…

  • Να θυμίσω μια παροιμία στην διάλεκτο του χωριού μου που λέει:
    “Ας φέξει για να δούμε, ποιά μάνα κολυμπούμε”.
    Το ότι η ΝΟΔΕ και η παρέα τους έχασαν την επαφή τους με την κοινωνία, το ότι η ΔΑΚΕ έχασε την επαφή της με τους εργαζόμενους, το ότι όλοι τους μαζί λειτουργούν ως “σύστημα”, αυτό δεν συμαίνει ότι η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
    “Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.