Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ στην Κοζάνη στο Κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ το Σάββατο 23 Μαρτίου

14 Μαρτίου 2024
11:20

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ στην Κοζάνη στο Κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Γιατί? Οι άλλοι είναι καλύτεροι?

Κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ Κοζάνη

Σάββατο 23 Μαρτίου, 1 παράσταση 21.15

Μετά τις παραστάσεις “200 Χρόνια Δανεικά” και “Πρώτα ο Θεός”, δυο παραστάσεις που θριάμβευσαν όπως λένε όλοι οι άλλοι, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο πιτσιρίκος παρουσιάζουν το τρίτο από τα 500 έργα που σκοπεύουν να γράψουν, με τον τίτλο “Γιατί? Οι άλλοι είναι καλύτεροι?”.

Τιμές εισιτηρίων : ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ΕΥΡΩ,

Φοιτητικό – Άνεργων – ΑΜΕΑ : 12 ΕΥΡΩ

Προπώληση εισιτηρίων :

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ και www.more.com

5 σχόλια

  • Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα , λογικό και θεμιτό .
    Αλλά αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι πως μπορείς να διασκεδάζεις όταν πληρώνεις για να δεις κάποιων να σε κοροϊδεύει . Όχι προσωπικά αλλά με αυτά που λέει με αυτά που προσπαθεί να σε περάσει με να πολιτικοποιούμε την σάτιρα. Με λίγα λόγια πληρώνεις για να πας κάπου να σε κάνουν προπαγάνδα
    Ήμαστε άξιοι τις μοίρας μας

    • Σωστά!! Σας ανοίγουν τα μάτια 🙈 και τα κρατάτε με το ζόρι κλειστά. Δες τηλεόραση εσύ και διάβασε εφημερίδες ή ίντερνετ τις γαλάζιες σελίδες, φυλλάδες και κανάλια. Αΐντε να μην παραφερθώ κι άλλο μέρες που είναι… Λευτεριά στον παιδεραστή!!!

    • Αποτι κατάλαβα η … σατυροποιηση των πολιτικών ανδρών και όχι μόνο σας αφήνει αδιάφορο, αν δεν την υποστηριζετε κιόλας.
      Από την άλλη πληρώνεις επιλέγοντας κάτι που αξίζει να δεις, ενώ καλύτερα είναι να απολαμβάνεις δωρεάν αυτά που η φύση απλόχερα προσφέρει σε όποιον είναι ακόμα άνθρωπος.

    • Και καπως ετσι καταλαβαινουμε γιατι εχουμε φτασει εδω που εχουμε φτασει,γιατι μας κυβερνανε αυτοι που μας κυβερνανε,γιατι ολοι οι νεοι αφηνουν κακην κακως την χωρα κ ριχνουν μαυρη πετρα πισω τους.. καληνυχτα

    • Δεν σε πιεσε κανεις να πας να τον δεις αφενος
      και αφετερου σου λεει τις αληθειες μεσω αυτης της σατιρας που δεν θα τις ακουσεις ποτε απ τα Πετσωμενα καναλακια του φιλου σου του Κουλη που του δωσες 41%
      αμα σε ενοχλουν οι αληθειες τι να κανουμε….δες τηλεοραση Χατζηνικους και Ευαγγελατους και Πορτοσαλτηδες να σου πιπιλανε τα αυτακια με το ποσο καλη κυβερνησαρα εχεις και να νιωθεις σταθεροτητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι