Επερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων για τα ανασφάλιστα οχήματα της Περιφέρειας, κατέθεσε ο συνδυασμός «Πορεία δημιουργίας – Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες» του Γ. Κασαπίδη, μετά την άρνηση της συμπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

14 Μαρτίου 2024
14:15

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης των τριάντα (30) και πλέον ανασφάλιστων οχημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε. Κοζάνης), ζητάνε με επερώτηση που κατέθεσαν προς την περιφερειακή αρχή, οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πορεία δημιουργίας-  Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες» του Γιώργου Κασαπίδη. Η κίνηση αυτή είναι επιβεβλημένη, μετά την άρνηση δια ψηφοφορίας της παράταξης του κ. Αμανατίδη να συζητηθεί ως προ ημερησίας θέμα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, στο προχθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024. Την ίδια στιγμή παραμένουν ,από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής κ. Μεταξά, αναπάντητα ερωτήματα τα οποία ετέθηκαν κατά την ανάδειξη του θέματος, προ ημερών από τον κ. Χριστοφορίδη κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Όπως επισημαίνεται στην επερώτηση, το γεγονός των ανασφάλιστων οχημάτων της Π.Ε. Κοζάνης, εκτός του ότι εκθέτει το κύρος και την αξιοπρέπεια της Περιφέρειας, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία της. Ταυτόχρονα μπορεί να επιφέρει απρόβλεπτες συνέπειες τόσο στους εργαζόμενους όσο και σε πολίτες.

Εύλογες απορίες και ερωτηματικά εκφράζουν η Ελληνική Αστυνομία, απλοί πολίτες αλλά και επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών και των ασφαλιστών για το αρνητικό αυτό παράδειγμα που εκπέμπει η Περιφέρεια.

Περισσότερο φώς στην υπόθεση της σοβαρής αυτής αμέλειας της Περιφερειακής αρχής , αναμένεται να πέσει κατά τη συζήτηση της επερώτησης, στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο, σύμφωνα με τον κανονισμό.

Παρακάτω επισυνάπτεται το κείμενο της επερώτησης και αίτησης κατάθεσης εγγράφων.

 

 

17 σχόλια

  • Ροδόνερε επιβεβαιώνεις για ακόμη μια φορά πόσο μικρός εώς ανύπαρκτος πολιτικά είσαι.
    Θα πάρεις την απάντηση είμαστε βέβαιοι για αυτό. Μια ερώτηση μόνο.
    Πέρυσι το ίδιο χρονικό διάστημα τι ακριβώς γινόταν με τα οχήματα της Περιφέρειας?
    Κούρασες με τις αηδίες σου και την έλλειψη πολιτικής παιδείας.
    Το καλό παιδί έβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο μετεκλογικά μετά τη συντριβή του.
    Υπομονή. Θα συνηθίσεις την αντιπολίτευση.
    Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

    • το μένος σου είναι μάλλον η ζήλια και τα συμλέγματα που κρύβεις. Θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθεί ο Κασαπίδης και εσύ τότε θα αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος

    • Σε αυτό το θέμα έχει δίκιο ο Κασαπίδης αν τα οχήματα είναι ανασφάλιστα. Κάνατε μεγάλη πατάτα κύριοι της ΖΕΠ. Αν έγιναν τα ίδια πέρσι τι σημαίνει; Οτι πρέπει να κάνει τα ίδια και ο Αμανατίδης; Βέβαια για να σηκώνει το θέμα ο Κασαπίδης μάλλον πατάει σε γερό σανίδι.

      • Ναι ο αόρατος είχε καλές σχέσεις με τα Γιάννενα…με την Κρήτη…με τη Θεσσαλία….με την Πρέβεζα…

        Εκτός από τη δυτική Μακεδονία…

  • Περσι τετοια εποχη τα οχηματα δεν ηταν ανασφαλιστα ρε κυριε ροδονερε με τις κοτες και τους κηπους και τους ασπρους δρακους? Τι εκανες γι αυτο? Τιποτα οπως και τα 4 χρονια που σε φορτωθηκαμε δεν εκανες γενικοτερα τιποτα , παρα μονο μετραγες νουμερα του κοβιντ λες και ηταν νουμερα του Προπο πεταγες κοτσανες να σπερνουμε κηπους και να ταιζουμε κοτες και φυσικα πιστος στην γραμμη του συμμαθητη σου που παριστανει τον πρωθυπουργο λασπη στον ανεμιστηρα και να φταινε οι αλλοι.
    Γι αυτο σε στειλε ο κοσμος στην αντιπολιτευση και ευχαριστω να λες που ακομα υπαρχεις πολιτικα
    γιατι κανονικα θα πρεπε να σε δωσουν μια εκπομπη να μιλας με τα κατσικια στα μαντριά οπως παλια.

    Αντε γεια! Περιφερεια ξανα ουτε με το κυαλι κυριε τιποτα!

  • Δεν δικαιούσαι να ομιλείς εσύ που ντρόπιασες μια παράταξη απαξίωσες
    ανθρώπους που σε στήριξαν και έκανες ανίερες συμμαχίες μόνο και μόνο
    για την καρέκλα της εξουσίας και αποδείχτηκε ότι είσαι πολιτικά ,ακατάλληλος ,υποκριτής και πάνω από όλα εκδικητικός και αλαζόνας!
    Καληνύχτα από την…. Θεία Δίκη!

  • Κύριοι το θέμα δεν είναι πολιτικό μόνο, τα οχήματα είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ, αν δεν καταλαβαίνετε τις συνέπειες που έχει αυτό αν γίνει ένα ατύχημα με τραυματισμό ή θάνατο κάποιου?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.