kozan.gr: N. Σαμαράς (Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου): “Υπήρχε μια κατολίσθηση, από τον Ιούνιο, στο δρόμο Φλώρινας – Πρεσπών και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Προστέθηκε κι η κατολίσθηση στο Πισοδέρι (τον Οκτώβρη) και μέσα σε δύο μήνες (θητεία Αμανατίδη) είναι έτοιμες προς δημοπράτηση από την Περιφερειακή Αρχή – : “Συνεχώς παρεμποδίζεται  η λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον κ. Κασαπίδη και την κα. Ζεμπιλιάδου” (Bίντεο)

15 Μαρτίου 2024
07:15

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό West μίλησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκος Σαμαράς κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με την αντιπολιτευση αλλά και τις επιδόσεις, μέχρι στιγμής, της Περιφερειακής Αρχής.

 

 

 

Ν. Σαμαράς: “Συνεχώς παρεμποδίζεται  η λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον κ. Κασαπίδη και την κα. Ζεμπιλιάδου”

 

 

 

9 σχόλια

  • Αφήστε να κρίνουν οι άλλοι το έργο σας κύριε. Αυτό έλειπε να πέφτει ο δρόμος και να τον αφήνατε έτσι. Πολύ γρήγορα αποκτήσατε ύφος. Κάνατε εναμιση μήνα για να βγάλετε μια απόφαση για τους αγρότες και αφήσατε ανασφάλιστα τα αυτοκίνητα. Σας φταίει η αντιπολίτευση! Εσείς έχετε την εξουσία ξεκουνηθειτε και δουλέψτε

  • κακό πράγμα να είναι κανείς γενίτσαρος και να προσπαθεί καθημερινά να εμφανίζεται “βασιλικότερος του βασιλέα” για να πείσει .. ή όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας κε πρόεδρε “τα στερνά τιμούν τα πρώτα” !

  • είστε εμμονικοί μέχρι και εκδηλώσεις στην Πτολεμαίδα κάνατε για να μην έρθετε Κοζάνη στις Απόκριες

  • Φοβερός «Δημοκράτης»! Η αντιπολίτευση δεν πρέπει να υπάρχει εκτός και αν συμφωνεί με τους νικητές των εκλογών! Λευκή επιταγή κύριε μου δεν υπάρχει. Δίνετε εξετάσεις και ελέγχεστε κάθε μέρα. Μπράβο στην αντιπολίτευση! Μάλλον σας έπιασαν με τη γίδα στη πλάτη αλλιώς δε θα μπερδεύατε τα «μπούτια σας» στο τελευταίο περιφερειακό και δεν θα κρυβόσασταν πίσω απο δήθεν κανονισμούς. Νωρίς ξεκινήσατε προσέξτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι