Παράπονο αναγνώστη του kozan.gr για το νέο ηλεκτροφωτισμό και για τον καλλωπισμό των δέντρων στην κεντρική πλατεία του Ανατολικού Εορδαίας (Φωτογραφίες)

15 Μαρτίου 2024
09:50

 

Ενώ έχει γίνει καινούργιος ηλεκτροφωτισμός στην πλατεία του χωριού εάν δεν καλλωπιστούν τα δέντρα, θα καταστραφεί σύντομα. Είναι κρίμα έχουν δοθεί χιλιάδες ευρώ ας ασχοληθεί κάποιος υπεύθυνος.

 

4 σχόλια

  • Να βάλει ο δήμαρχος του ”θέλω να τα έχω καλά με όλους ” τα παλικάρια του να δουλέψουν. και κυρίως τους αντιδημάρχους του . Δυο δημοτικούς συμβούλους έχει το χωριό σας κύριε αναγνώστη που πολύ καλά κάνατε και ανεβάσατε το παράπονο σας . Ο ένας είναι αντιδήμαρχος και ο άλλος διευθυντής στο ΒΙΟΠΑ , εκλεγμένοι με πάνω από 200 σταυρούς έκαστος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές . ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ;

  • αυτα ολα θελουν κοψιμο και να μπουν καλλωπιστικα δεντρα στην θεση τους,κεσκεριδη εγινες επαγγελματιας αντιδημαρχος καιρος να κανεις και κατι για τα χωρια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.