Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Διοικητή της 9ής Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας

15 Μαρτίου 2024
11:05

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες (14-03-2024) το πρωί στο Διοικητή της 9ής Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο κ. ΚΑΛΜΑΝΙΔΗ Κοσμά, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Γενικός συνεχάρη τον Ταξίαρχο του Στρατού για την παραμονή του στα καθήκοντά του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο εξαιρετικά δύσκολο έργο του, ενώ ο Ταξίαρχος του Στρατού εξέφρασε στον κ. Γενικό την αμέριστη συμπαράστασή του στο πολύτιμο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η άριστη συνεργασία μεταξύ Ελληνικού Στρατού και Ελληνικής Αστυνομίας.

3 σχόλια

  • Κ. Ταξίαρχε 9της ταξιαρχίας, στο χώρο σας έχετε έναν εξαιρετικό ναό του Αγ. Γεωργίου που λειτουργεί κάθε Κυριακή και προσερχόμεθα για εκκλησιασμό. Ο χώρο της ταξιαρχίας είναι πλημμυρισμένος από αδέσποτα σκυλιά που έχουν επιθετική συμπεριφορά. Κινδυνεύει κόσμος. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

    • Ας μπει ο ίδιος του μπροστά στο ναό και όχι σκλι αλλα ούτε και λιουνταρ πρόκειται να πλησιάσει…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.