Τελικά το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι το στολίδι στην Δυτική Μακεδονία (Γράφει ο Γιάννης Καραβασίλης)

15 Μαρτίου 2024
18:47

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ, για το σημαντικό έργο που επιτελεί στην υγεία και περίθαλψη των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονία.
8 ΗΜΕΡΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,του πατέρα μου από μεγάλο κάταγμα στο πόδι στο Ισχιο ,είδα την υψηλή παροχή που προσφέρει ,από την πτέρυγα των έκτακτων περιστατικών, με την ευγένεια και την επιμέλεια που αντιμετώπιζαν όλους τους ασθενείς, όλα τα περιστατικά χωρίς διακρίσεις.
Μάλιστα ήρθε ένα περιστατικό μεταναστών που είχαν την σχετική δυστατικοτητα όμως αμέσως το Ιατρικο και νοσηλευτικό προσωπικό πήρε τις ανάλογες πρωτοβουλίες.
Η δε πτέρυγα της Ορθοπεδικης με την αξιόλογη επιστημονικη ομαδα και όλο το προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό, με ευγένεια και υπομονή περιθαλπουν όλους τους ασθενείς, παράδειγμα προς Μίμηση.
Αλλά και οι υπηρεσίες υποδοχής λογιστήριο, γραφείο κίνησης κλπ είχαν την ανάλογη συμπεριφορά.
Την εγχείρηση έγινε από την ομάδα με Δντη τον Μιλτιάδη Κύρου, ο εξαίρετος χειρουργός Σαρβανης σε συνεργασία με την αναισθησιολογο Αιμιλία και όλη την ομάδα εκτέλεσαν την χειρουργική επέμβαση, όλα πήγαν άριστα,
τώρα απομένει η αποκατάσταση σε κέντρο νοσηλείας.
Τελικά το Μποδοσακειο Νοσοκομειο είναι το στολίδι στην Δυτική Μακεδονία που παρέχει υψηλού επιπέδου υγεία και περίθαλψη και πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού!!!
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ είστε αξιόλογοι
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

3 σχόλια

  • Για τους 33.000 κατοίκους της Πτολεμαίδος, το Μποδοσάκειο έχει ΜΟΝΟ 2 μόνιμους γιατρούς παθολόγους που καταβάλλουν ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ προσπάθειες με επικεφαλής τον διευθυντή της παθολογικής κ. Μητσιάνη. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα μετά την Βουλγαρία στην Ευρώπη σε ιδιωτικές δαπάνες στην υγεία… Τα βλέπουν αυτά οι βουλευτές και οι παράγοντες της περιοχής μας;;;

    • Όχι. Δεν τα βλέπουν και δεν θέλουν να τα βλέπουν. Ας τα βλέπει ο κόσμος που τους ψήφισε. Να τους χαίρεται. Και να τους ξαναφηφισει. Μέχρι τελικής πτώσεως. Αυτοί είμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.