Πρόταση αναγνώστη προς τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης: “Ένα βόρειο Κουρί στην πόλη της Κοζάνης”

15 Μαρτίου 2024
21:50

Eίμαι πολίτης του δήμου Κοζανης  και θέλω να εισηγηθώ το παρακάτω: να γίνει ενοποίηση στη βόρεια πλευρά της Κοζανης του πάρκου Ηπειρωτών με το δασάκι που βρίσκεται στη ρίζα του λόφου του Αϊλιά, να μπούνε αρκετά παγκάκια, βρύσες, να δημιουργηθούν μονοπάτια περιπατητικά. Ολα αυτά για λειτουργήσει ως ένα βόρειο Κουρί στην πόλη της Κοζανης. Πιστεύω ότι είναι μία καλή ιδέα για έναν ακόμη υπαίθριο χώρο αναψυχής στην πολη μας.

6 σχόλια

  • EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!
    ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!

    ΕΠ’ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ…ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΒΑΣΗΣ-ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΑΪΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΜΑΘΚΟ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ).

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!

    • Ολα τα μέρη ΑΗΛιΑ κλπ που πάει αυτοκίνητο τα εχουν βρωμίσει οι νέοι, ειναι μονιμως γεματα σε μωρό μαντήλα και……

  • Μια και το κουρι το προσεχετε εσεις οι κοζανιτες τωρα θελετε και βορειο κουρι αυτο σας μαρανε μονο για μπρε μπρε ειστε και τζαμπα κρασι και κιχια

  • Ο μόνος καθαρός πνεύμονας πρασίνου με προσωπική δουλειά καθημερινή των μελών του ζηλευτό πάρκο καθαρό και περιποιημένο είναι το πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης ,ελπίζουμε με την πρόταση σας να το σεβαστούν οι πολίτες της Πόλης.

  • Καλή η πρόταση αλλά είναι για άλλη πόλη. Στο Κουρί – το γνωστό – δεν πατάει κανένας. Πηγαίνουν ελάχιστοι για να αφήσουν τα σκουπίδια τους. Ένα ξύλινο κτήριο σαπίζει αναξιοποίητο, έχει και ηλιακά πάνελ τρομάρα τους. Η διασταύρωση είναι άκρως επικίνδυνη και η φύλαξη του πάρκου ελλιπέστατη. Ακόμα να γίνει ο ποδηλατόδρομος που θα το ενώνει με την πόλη.

    Άστα φίλε μου, τα πάρκα είναι για άλλες πόλεις για να μην πω για άλλες χώρες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.