Δήμος Κοζάνης: Δείτε με ένα “κλικ” Αποκριάτικους Φανούς και Χώρους Στάθμευσης

16 Μαρτίου 2024
17:35

 

Στο πλαίσιο της Κοζανίτικης Αποκριάς, ο Δήμος Κοζάνης σας παρουσιάζει έναν χρηστικό ηλεκτρονικό χάρτη, μέσω του οποίου μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα και απλά, τις γειτονιές των Φανών και τα σημεία στάθμευσης που υπάρχουν.

Κάντε λοιπόν “κλικ” στο site της Κοζανίτικης Αποκριάς και πιο συγκεκριμένα στο link https://kozanitikiapokria.gr/#xartis, για να ενημερωθείτε άμεσα και κατατοπιστικά.

Παράλληλα, μπορείτε να ξεναγηθείτε και στις υπόλοιπες ενότητες της ιστοσελίδας «Κοζανίτικη Αποκριά» (https://kozanitikiapokria.gr/), μαθαίνοντας αναλυτικά και τεκμηριωμένα, για το σπουδαίο μας έθιμο.

4 σχόλια

  • Όλα οργανωμένα και όπως πρέπει!!! Τέρμα η προχειρότητα και το άρπα κόλλα….πολλά μπράβο στη νέα δημοτική αρχή!!!

  • ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΘΙΜΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  • Α, ναί. Τα υπερβολικά πολλά πάρκινγκ, που φρόντισε ιδιαίτερα η άλλοτε δημοτική μασωνεία, να έχει φροντίσει και για τον κόσμο, και για τους κατοίκους, ιδιαίτερα αυτούς του κέντρου. Η δημοτική αρχή του τότε, με μισόχαζους αντιδημάρχους, συνώνυμη με το έργο του καθηγητή Λεμπέση, με τίτλο “Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βιω”. Ακριβώς δηλαδή, ότι συνέβη στον δήμο Κοζάνης, από το 1988 μέχρι τώρα.

  • ….¨οι αποκριάτικοι φανοί¨ σύμβολα της αποχαύνωσης που μεταδόθηκε από τους ιθαγενείς στους έποικους και κρατά την πόλη στην τελευταία θέση της χώρας. Ποιος να σκεφτεί και πολύ περισσότερο
    ποιος να ασχοληθεί με τα χιλιάδες προβλήματα που την απασχολούν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι