290 φωτογραφίες του kozan.gr από το πάρτι Νεολαίας 2024

17 Μαρτίου 2024
01:08

290 φωτογραφίες του kozan.gr από το πάρτι Νεολαίας 2024.

 

4 σχόλια

  • Η νεολαία μίλησε! Επικαιροποιήστε την Κοζανίτικη Αποκριά και μην κολλάτε στα παραδοσιακά στοιχεία μόνο! Η νεολαία θέλει το παρόν όχι μόνο παραδοσιακά!

    • Μα η Κοζάνη, έχει κρατήσει την πολιτιστική της ταυτότητα για αυτό είναι ξεχωριστεί από όλες τις άλλες τις αποκριές.

    • Το μόνο παραδοσιακό στοιχείο της Κοζανίτικης Αποκριάς είναι το έθιμο των Φανών. Όλα τα άλλα είναι πολιτιστικός αχταρμάς με ξενόφερτα στοιχεία. Εσύ τι θες, να γίνουμε μια φθηνή αντιγραφή του Ρίο, της Πάτρας και της Ξάνθης όπως η Πτολεμαΐδα;

  • Όλα καλά, αλλά μη μου πείτε ότι είναι μουσική αυτή… Κάντε ένα update βρε παιδιά. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο στο πάρτυ αλλά πηγαίνουμε προετοιμασμενοι για χάλια μουσική. Μιλάω εκ μέρους μεγάλης παρέας από 18-35 ετών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι