kozan.gr: Πεντακάθαρη κι η κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας μετά το χθεσινό πάρτι – Δεν έμεινε ούτε κομφετί (Βίντεο)

17 Μαρτίου 2024
09:33

Πεντακάθαρη κι η κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας μετά το χθεσινό πάρτι – Δεν έμεινε ούτε κομφετί

10 σχόλια

  • Μπράβο στα παιδιά!!!!
    Πρώτη φορά στα χρονικά έκανε η πόλη ιπαρέλαση και φρόντισαν να το ξεχάσουν αμέσως.
    Την επόμενη μέρα δεν έμεινε τίποτα που να τους θυμίζει το χρώμα των ημερών!!!
    Οι εκδηλώσεις τελειώνουν τη Δευτέρα το βράδυ πρός υπενθύμιση όλων!!!

    Όλη η πόλη πεντακάθαρη, οι στερπαντίνες και τα κομφετί σας πείραξαν!!!… ημέρες καρναβαλιού.

    • Και επειδή τελειώνουν τη Δευτέρα πρέπει να μας φάει η βρώμα.Για να καμαρωνεις τις πρώτες απόκριες εσύ.

    • Είναι δυνατόν να το εννοείται ότι δηλαδή τι έπρεπε να αφήσουν τα σκουπίδια στους δρόμους έλεος πολύ καλά έκαναν κ μπράβο τους που τα καθάρισαν,αν δεν το έκαναν πάλι θα λέγατε οπότε καλύτερα να μην λέτε τίποτα.

      • Ο συμπολίτης μας απλως εξέφρασε την δυσαρέσκεια του που βρίθει από …βρωμιά η υπόλοιπη πόλη ολον τον χρόνο…καλη Σαρακοστή να έχετε …με όλη τη σημασία ..

  • Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Εορδαίας
    Και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο
    Για την άμεση καθαριότητα

  • Από πότε τα αυτονόητα τα επιβραβευουμε? Ποιος θα τα καθάριζε? Ο Δήμος το διοργάνωσε ο δήμος το καθάρισε. Και όταν λέτε μπράβο στον αντιδήμαρχο… Οι υπάλληλοι του Δήμου καθάρισαν..

  • Για ποιο λόγο αυτό το άρθρο??? Τι εννοείται?αυτονόητο είναι!φυσικά κ θα καθαρίσουν όπως καθαριζαν κ ολααααααααααα τα προηγούμενα χρόνια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.