Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Νεολαία από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, επισκέφτηκαν την πόλη για τις Απόκριες»

18 Μαρτίου 2024
13:53

Σε ολόκληρη την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η διασκέδαση, με το καρναβάλι στην πλατεία, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν και οι «Φανοί» σε όλες τις γειτονιές. Στην ήρεμη διεξαγωγή των γεγονότων, βρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος της Κοζάνης Γιάννης Κοκαλιάρης, ο οποίος βρέθηκε στις εκδηλώσεις και μίλησε στην «Κ».

Για τον γρήγορο καθαρισμό της πόλης: «Οι υπηρεσίες καθαριότητας δούλεψαν τέλεια και είναι μία καλή ευκαιρία να τους ευχαριστήσω. Δούλεψαν σκληρά προκειμένου να κρατηθεί η πόλη σε αυτό το επίπεδο».

 

karfitsa.gr

3 σχόλια

  • Δήμαρχε τέρμα οι βασιλόπιτες τέρμα τα κασμερια και οι φανοί…Σκύψτε το κεφάλι όλοι .. αφήστε τις ανακοινώσεις και τις φωτογραφίες στο φεισμπουκ και κάντε έργο …Η Κοζάνη είναι στα χειρότερα της…Κλειστά καταστήματα ανεργία ασχήμια σε δρόμους πάρκα πεζοδρόμια…Πάρτε προσωπικό καλλωπιστε την πόλη και τα χωριά και καλή σαρακοστή….

  • Σε ολόκληρη την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας ;
    Σε ολόκληρη; Σε ποια;
    Στην ήρεμη διεξαγωγή των γεγονότων ;
    βρέθηκε , ο οποίος βρέθηκε

    Τα ελληνικά της καρφίτσας………δεν….

  • Επί του άρθρου που είναι αναδημοσίευση
    1) Κάκιστα Ελληνικά
    2) Παραπληροφόρηση: Εάν δεν αποδεχθούμε ότι φέτος ήμασταν σχεδόν 50% κατω σε προσέλευση και μάλιστα περιοριζόμενη ΜΟΝΟ στο Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή (παλιά βούλιαζε η Κοζάνη επί 10 μέρες), δεν θα καταλάβουμε τι φταίει και πως η αποκριά θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την αγορά μας (βέβαια μιλάμε μόνο για εστίαση, Ο εμπορικός κλάδος έχει πεθάνει προ πολλού και ουδείς αγοράζει το παραμικρό όταν έρχεται εδώ – δείτε τους ρυθμούς που ξενοικιάζονται τα καταστήματα)
    3) Μπράβο σίγουρα στην καθαριότητα του Δήμου. Έχει αποδείξει στο διηνεκές ότι έχει αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.