kozan.gr: “Αν κι έχει κάνει κάποιες επαφές με επιχειρηματίες δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το ΞΕΝΙΑ”, είπε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρη” (Βίντεο)

19 Μαρτίου 2024
20:37

 

Mετά από ερώτηση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ. Κουζιάκη ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης απάντησε τι εξελίξεις υπάρχουν με την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ . Δείτε τι απάντησε:

3 σχόλια

  • Την προκήρυξη πρέπει να την προωθήσετε όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και στους ομογενείς μας σε Αμερική και Ευρώπη.
    Επίσης θα μπορούσαν οι ξενοδόχοι μας να συνεργαστούν σε κοινή εκμετάλλευση.

  • Οταν καποιος θελει να επεδυσει και ξερεις οτι θα προσλαβει τουλαχιστον 30 ατομα, θα δωσει δουλεια σε πολλα αλλα παρεμφερει επαγγλελματα(ψωμι- κρεας- λαχανικα πετσετες σεντονια νερα κ.λ.π.) και εκτος απο τους φορους του λες να πληρωσει και κοντα στις 30000 ενοικιο , εσυ που εισαι ελευθερος επαγγελματιας θα επενδυες; επενδυτες ειναι οχι κοροιδα

  • Συμπέρασμα αυτή η πόλη είναι εντελώς αδιάφορη για τον κόσμο εκτός πόλης. Οι λόγοι είναι η κακή διοίκηση της πόλης στα τελευταία τριάντα χρόνια και κυρίως, η νοοτροπία των κατοίκων (αυτών που ψηφίζουν) που εξέλεξαν τις διοικήσεις. Επιτέλους ας γίνει μια αυτοκριτική από αυτούς που άσκησαν εξουσία και από τους ψηφοφόρους μήπως και αλλάξει κάτι στις επόμενες γενιές.

    ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ Ο ΘΕΟΣ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.