Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Με επιτυχία στέφθηκε η Αποκριά της Κοζάνης» (Βίντεο)

19 Μαρτίου 2024
22:21

 

Με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο καταγράφηκε η φετινή διοργάνωση της Κοζανίτικης Αποκριάς, όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο κ. Κοκκαλιάρης τόνισε ότι η Αποκριά του 2024, ανέβασε τον πήχη για του χρόνου ακόμη πιο ψηλά, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην μαζική συμμετοχή των συνδημοτών μας όσο και στους πολλούς επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό, που ταξίδεψαν στην περιοχή μας.

Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά τους, επισημαίνοντας παράλληλα τον σημαντικό ρόλο του νεότευκτου Δημοτικού Σταθμού Πρώτων Βοηθειών, στο κέντρο της πόλης.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

 

 

12 σχόλια

  • ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΑΚΑΡΕΙ Η ΓΚΕΡΤΣΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ;ΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ;ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΑ ΞΕΦΡΑΚΑΡΕΙ Η ΓΚΕΡΤΣΟΥ ΚΑΙ Η ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΑΚΟΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  • Μπράβο, ξεκινήστε τους δρόμους τώρα γιατί οι επισκέπτες που είχαμε έμεινα άναυδοι από την κατάσταση τους.

  • υπαρχουν καποια στατιστικα νουμερα που να επιβεβαιωνουν την αυξηση ή την πτωση στην προσελευση της Κοζανιτικης αποκριας;
    γενικα υπαρχουν δεικτες για το τουριστικο προϊον της Κοζανης και της δυτ. Μακεδονιας;
    πως μετραμε κατι;

    προσωπικα αυτο που αντιλαμβανομαι ειναι οτι υπαρχει ακατασχετη δημοσιολογια για ενα εποχικο πολιτιστικο προιον που αφορα κατα κυριο λογω τους Κοζανιτες τους φιλους τους και τους συγγενεις του, ενω δεν υπαρχει κανενας προβληματισμος και καμια μα καμια ενεργεια για την σταθερη προσελευση επισκεπτων ολο το χρονο.

    βιωνουμε μια απιστευτη καταρευση σε ολους τους δεικτες της οικονομιας και δεν γινεται μια ουσιωδη συζητηση για την προσελκυση επενδυσεων, εκδηλωσεων, πολιτιστικων δρωμενων και ανθρωπων υψηλου επιπεδου.

    για να βρει επενδυτη το ξενια πρεπει να συντρεχουν λογοι πραγματικης αναπτυξης για την Κοζανη και αυξησης του αληθινου εισοδηματος….αυτα δεν υπαρχουν!

    1000 κλειστα καταστηματα στην Κοζανη κατι λεει!

    • Τι νομίζεις ότι είναι η περιοχή? Τουριστικός προορισμός?
      Άι συνέλθετε μερικοί…. και που έρχονται το 3ημερο της Αποκριάς πολύ είναι….
      Τόσα μέρη έχει η χώρα τι να έρθουν να δουν το ρολόι της Κοζάνης και το πάρκο έκτακτων αναγκών της Πτολεμαΐδας?
      Άι σα πέρα, μια βιομηχανική περιοχή με παρελθόν και χωρίς μέλλον

  • Σωθηκαμε συμπολίτες γιατί κάναμε Αποκριάτικες εκδηλώσεις!!!
    Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες μπροστά σε αυτό τεράστιο γεγονός που περιμένουμε όλο το χρόνο Άϊ κ’τχρον και σχωρεμένα!!

    • μετά μας κακοφένεται οταν μας βαθμολογούν χειρότερη πόλη στην ελλάδα!
      και να σκεφτεί κανείς οτι έχουμε τόσα έσοδα λόγω του τοπικού πόρου αλλά που καταλήγουν..

  • Ακούγονται διάφορα για το αν πέτυχαν η όχι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις
    Συμφωνούν όλοι στο ότι ο κόσμος που υπήρχε ήταν περισσότερος της εποχης του κοινού
    Υπάρχουν όμως διαφωνίες και διαφορετικές εκτιμήσεις για την εξέλιξη ,διατήρηση και την πορεία του καρναβαλιού
    Ακούς ότι τα άρματα ήταν φτωχά,δεν υπήρχε το κοζανιτικο κασμερι ,υπήρχαν μια απόσταση από την παράδοση κλπ
    Αντί λοιπόνο Δήμος να βγάζει αυτό το καταγελαστο δελτίο τύπου και να γράφει αυτά που αρέσουν στους κρατούντες καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι να οργανώσουν μια μάζωξη και να συζητήθουν τα θέματα της αποκριας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.