kozan.gr: Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Δημοτική Αρχή Βελβεντού για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεργατών αλλά και εκλεγμένων νέων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Ν. Τέτου που κατά τη γνώμη της συκοφάντησαν το Δήμο – Αντίδραση από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ν. Τέτο κι απαντήσεις από το Δήμαρχο Βελβεντού Μ. Στεργίου – Η συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Βίντεο)

20 Μαρτίου 2024
07:46

 

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Δημοτική Αρχή Βελβεντού για αναρτήσεις, στις 20/12/2023, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεργατών αλλά και εκλεγμένων νέων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Ν. Τέτου που κατά τη γνώμη της συκοφάντησαν το Δήμο. Αντίδραση από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ν. Τέτο κι απαντήσεις από το Δήμαρχο Βελβεντού Μ. Στεργίου. Η συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

3 σχόλια

  • Δεν αντέχει ούτε την κριτική της αντιπολίτευσης, ο συγκεκριμένος Δήμαρχος, θελει να τρομοκρατησει για να αποφασίζει μόνος του. Κρίμα το Βελβεντό και καλα πρωτοπωρο στον δημόσιο διάλογο. Ο ευνουχισμός της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο ειναι κατάντια.

  • Κι αλλα 30 να ειναι το βελβεντο σε 5 χρονια θα ειναι μικροτερο σπο το Πλατανορευμα. Μετα παει η Σερβια η Κοζσνη θελει να ειναι ο τελευταιος Δημαρχος και κανει οτι μπορει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.