Ο Εύκαιρον και οι Εύκαιροι (Με αφορμή την συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης – 19/3 – και το θέμα που αφορούσε στην Κοινότητα Δρεπάνου – Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

20 Μαρτίου 2024
09:34

Όταν ο πολιτισμός και οι υποδομές – αγροτική οδοποιία – έτσι δήλωσε ο Πρόεδρος (ο ξένος) της Τ.Κ. Δρεπάνου “πέφτουν” τόσο χαμηλά και στα “χέρια” ιδιωτών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος τους, τότε η κατρακύλα δεν έχει προηγούμενο. Και όλα αυτά για την παραχώρηση στρεμμάτων για φωτοβολταϊκά!!!

Ε… ΝΑΙ, φωτοβολταικοί ήταν και είναι όλοι τους. Εξάλλου τους αρέσουν πολύ τα καθρεπτάκια και τα φουρφούρια. Δεν είναι τυχαίο που είναι νάρκισσοι!!!. Βλέπετε τα σπίτια τους είναι γεμάτα καθρέπτες. Πως είπατε, ωραιοπάθεια…

Κρίμα για μία κοινωνία, έναν τόπο που η ιστορία και η γεωγραφία τον έχει πλουτίσει πλουσιοπάροχα. ΚΡΙΜΑ.

Και να μην ξεχνιόμαστε, οι ευθύνες συνολικά της Δημοτικής Αρχής είναι τεράστιες και προσωπικά του Δημάρχου. Δυστυχώς και η τοπική κοινωνία που απουσιάζει παντελώς έχει και αυτή πολύ μεγάλο μερίδιο ευθυνών.

Οι εκπροσωπήσεις της είναι πολύ κατώτερες των προκλήσεων και των απαιτήσεων της περιόδου που διανύουμε. Κοινώς ανύπαρκτες.

Τι να πούμε, τα εκλογικά και ψηφοθηρικά γραμμάτια πρέπει να εξοφληθούν.

Είμαστε σε άλλη εποχή.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο, Μάρτιος 24

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.