Νέο τραγούδι από την Καλλιόπη Βέττα και την Αριστέα Αδαμίδου – “Κλάμα αδικίας”

20 Μαρτίου 2024
10:16
Κανένα σχόλιο
Η Καλλιόπη Βέττα και η Αριστέα Αδαμίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι αφιερωμένο στην τραγωδία των Τεμπών. Πρόκειται για ένα τραγούδι όπου μία μάνα θρηνεί το παιδί της που έφυγε τόσο άδικα. Σύμφωνα με την δημιουργό του τραγουδιού  κα. Αδαμίδου η πηγή έμπνευσης  ήρθε όταν είδε την κυρία Καριτσιανού να αγωνίζεται για το δίκαιο . Αμέσως κάθησε να γράψει . Από εκεί και πέρα ηταν μονόδρομος το τραγούδι να το δώσει να το τραγουδήσει η αγαπημένη της φίλη που σέβεται και θαυμάζει απερίγραπτα κα. Βέττα . Καθώς πιστεύει ότι η φωνή της αποτελεί έμπνευση , κίνητρο και ελπίδα και είναι αυτό που χρειαζόμαστε όσο τίποτε σε αυτόν τον κόσμο που διαρκώς κατακλύζεται.
 Συντελεστές : << Κλάμα Αδικίας >>
 Στοίχοι / μουσική : Αριστέα Αδαμίδου
 Ερμηνεύει η Καλλιόπη Βέττα
 Αφήγηση : Αριστέα Αδαμίδου
 Κιθάρες / μπάσο : Σταύρος Κερμενιώτης
 Πιάνο / πλήκτρα : Μάρκος Βαλαβάνης
 Φλάουτο : Αννούς Ναρογιάννη
Ενορχήστρωση / μίξη / mastering : Σταύρος Κερμενιώτης
 Η ηχογράφηση έγινε στο live studio στην Πτολεμαΐδα

Ο σύνδεσμος του τραγουδιού στο YouTube :

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι