Ανάπλαση Πλατείας Λασσάνη: Κλειστή από την Πέμπτη 21 Μαρτίου η οδός Ιερολοχιτών, μεταξύ Ολύμπου και Πολυζούλη

20 Μαρτίου 2024
14:57

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, η οδός Ιερολοχιτών, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Ολύμπου και Πολυζούλη, κλείνει λόγω των εν εξελίξει εργασιών ανάπλασης της πλατείας Λασσάνη.

Οι πολίτες παρακαλούνται να μην διέρχονται αλλά ούτε και να σταθμεύουν τα οχήματά τους στο εν λόγω σημείο τόσο για την αποφυγή ατυχήματος όσο και για τη διευκόλυνση των εργασιών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την κατανόησή σας.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

5 σχόλια

  • Αντί να κάνουν 10 μικρές πλατείες σε 10 γειτονιές της πόλης ανακατασκευάζουν μια πλατεία που και καλή ήταν και σχετικά καινούργια. Το μόνο που ξέρουν είναι να σκορπούν λεφτά στα ίδια και τα ίδια. Ντιπ μυαλό. Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει.

    • ” και καλή ήταν και σχετικά καινούργια”. Για ποια πλατεία μιλάτε; Πάντως όχι για την πλατεία Λασάνη.

  • Θα τελειώσει το έργο ,όταν θα προκηρυχθούν εκλογές.
    Συζήτηση δύο παλιών δημάρχων για τα δημοτικά έργα.
    Ρωτάει ο αείμνηστος Ι.Παγούνης τον αείμνηστο Ι. Παπαγιάννη .Δήμαρχε τα έχεις κάνει όλα. Τι να κάνω εγώ?
    Η απάντηση του Ι. Παπαγιάννη
    “Γκρέμισε τα όλα και μπορείς να τα ξανακάνεις από την αρχή”

  • Κάθομαι κοντά στην πλατεία Λασσάνη , μάλλον δεν περάσατε πρίν απο την πλατεία .Για να διασχίση μια μητέρα με το μωρό στο καρότσι έπρεπε να κάνη ολόκληρο κύκλο την πλατεία περπατώντας στον δρόμο μέσα στα αυτοκίνητα , αν είσαι Α.Μ.Ε.Α άστα να πάνε. Αν κάποιος ήθελενα περάση μέσα απο την πλατεία κάθε 1,5βήμα είχε σκαλοπάτι . Σε κάποια σημεία για να κατεβής ή να ανεβείς στην πλατεία το ύψος του ¨πεσοδρομίου¨ήταν πάνω απο 30 εκατοστα . Αν θέλετε μπορώ να γράψω και άλλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.