kozan.gr: Σημερινές απογευματινές φωτογραφίες αναγνώστη από το Κουρί Κοζάνης

20 Μαρτίου 2024
19:36

 

Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος αλλά σας στέλνω αυτές τις απογευματινές φωτογραφίες από το Κουρί Κοζάνης για να δημοσιοποιηθούν και όποιος πιστεύει ότι πρέπει να παρέμβει ας το κάνεις.

 

8 σχόλια

  • Οι φωτογραφίες έπρεπε να δείξουν και δύο πινακίδες που μήνες είναι πεσμένοι και κανένας αρμόδιος δεν τις βλέπει για να τις σηκώσει. Έπρεπε να δείξουν τα μπάζα έξω από τον φράκτη των γηπέδων του τένις και τα σκουπίδια που είναι διάσπαρτα παντού.

  • Λοιπόν έχω να καταθέσω τα εξής. Την Τρίτη το πρωί μετά την Κ. Δευτέρα το συνεργείο υπό βροχή άδειασε όλα τα καλάθια από τα σκουπίδια, έβαλε καινούργιες σακούλες και μπράβο του για την άμεση επέμβαση και κάτω μάλιστα, επαναλαμβάνω, από βροχή. Όμως ο Δήμος πρέπει να οργανώσει περισσότερο την υπηρεσία καθαριότητας. Χρειάζεται συνεργείο που με το χέρι να μαζεύει τα πλαστικά μπουκάλια, του νερού, χαρτάκια κάθε λογής ανάμεσα στα χόρτα, ξεχασμένα ρούχα που τα σκυλιά τα πάνε από εδώ και από εκεί, τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά από τις παρκίδες και πολλά άλλα. Αλλά ρε παιδιά χρειάζεται και καλύτερη φύλαξη πρωί και απόγευμα και το βράδυ να κλείνει. Αυτά και πολλά άλλα.

  • Την εξωτερική ξύλινη περίφραξη την έχετε δει πως έχει γίνει σε λίγο θα έχει πέσει ούτε μια συντήρηση έχει γίνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.