Απάντηση στην Σοφία Τριανταφυλλίδου (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

21 Μαρτίου 2024
10:10

Αλήθεια από πότε οι εργασιακές και επαγγελματικές ιδιότητες των ανθρώπων αποτελούν – είναι αντικείμενο κριτικής και μάλιστα με στοιχεία φθόνου και ζήλιας.

Τώρα, σε ό,τι αφορά αν είμαι ξενοφοβικός και ρατσιστής θα πρέπει να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη γιατί υπάρχουν και άλλοι δρόμοι! Επίσης προς γνώσιν της θα πρέπει να ρωτήσει και να μάθει ότι στην τοπική κοινωνία και γενικά στην Δυτική Μακεδονία αλλά και στην χώρα, εγώ με τους διαχρονικά συντρόφους μου είμαστε αυτοί που αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε μέσα από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών στηρίζοντας όλα τα Εθνικό Απελευθερωτικά  Κινήματα ανά τον κόσμο. Οι πάντες γνωρίζουν στον μικρόκοσμο που ζει η συγκεκριμένη κα., τους αγώνες μου για το Κουρδικό, Αρμένικο, Παλαιστινιακό και άλλα..

Δεν συνεχίζω γιατί δεν αξίζει να καταναλώνω φαιά ουσία μου για ανώριμα και άσχετα πολιτικά άτομα.

Τώρα σε ότι αφορά τα έργα των 5 εκ. Ευρώ στα οποία αναφέρεται καλό είναι να μάθει ότι αυτά είναι έργα της Δημοτικής Αρχής Λάζαρου Μαλούτα με την μεγάλη συμβολή του αδελφικού μου φίλου Κώστα Κυτίδη. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ξένος με την παρέα του είναι καλοί μόνον για τα παρτέρια και τα  λουλούδια και αυτά κάτω από τον Πλάτανο της Πλατείας μας…

Τώρα, για το ποιοι είναι ενεργοί πολίτες, η κα. ας κάνει αυτό το ερώτημα στον εαυτό της!!!

Είμαστε σε άλλη εποχή.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο, Μάρτιος 24

3 σχόλια

  • Εσυ πες μας τι εκανες για το δρεπανο θεοφιλε οσο για τοαδελφικο σου φιλο το μονο που ειπε και εκανε ειναι να μην παρει τηλεθερμανση το δρεπανο αλλα δεν τον νοιαζειγιατι μενει κοζανη και ολα αυτα χωρις μελετη απλα ειπε οτι δεν θα παρει τηλεθερμανση το δρεπανο και συ τον υποστηριζεις γιατι ειστε φιλοι απο το πασοκ

  • Ανέκαθεν, τα καφενεία ήταν χώροι διεξαγωγής αγώνων και έντονης πολιτικής δραστηριότητας.
    Έτσι, φτάσαμε στο σήμερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι