kozan.gr: Δυστυχώς, νεκρός ο εργαζόμενος, ηλικίας γύρω στα 40, που εγκλωβίστηκε εντός του μηχανήματος “σπαστήρα” στο εργατικό δυστύχημα που συνέβη σε έργο κατασκευής χαλικόδρομου για το αιολικό πάρκο που κατασκευάζεται στην περιοχή του Βερμίου (από την πίσω πλευρά της Ακρινής)

21 Μαρτίου 2024
12:03

 

 Δυστυχώς, νεκρός ο εργαζόμενος, ηλικίας γύρω στα 40, που εγκλωβίστηκε εντός του μηχανήματος “σπαστήρα” στο εργατικό δυστύχημα που συνέβη, λίγο πριν τις 10 το πρωί, της Πέμπτης 21/3, σε έργο κατασκευής χαλικόδρομου για το αιολικό πάρκο που κατασκευάζεται στην περιοχή του Βερμίου (από την πίσω πλευρά της Ακρινής) . Όπως έγραψε νωρίτερα το kozan.gr, ο εργαζόμενος φέρεται, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,  εκτελώντας εργασίες σε μηχάνημα “σπαστήρα” να εγκλωβίστηκε εντός του με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Στο σημείο του εργατικού δυστυχήματος  βρέθηκαν αστυνομία, πυροσβεστική κι ΕΚΑΒ με τους πυροσβέστες να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό του εργαζόμενου, που δυστυχώς, ανασύρθηκε νεκρός.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.