Την τουριστική προβολή της Δυτικής Μακεδονίας για το 2024 παρουσίασε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πολυτίμη Φαρμάκη στους Δημάρχους και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

21 Μαρτίου 2024
13:22

 Η Τουριστική Προβολή της Δυτικής Μακεδονίας για το 2024  παρουσιάστηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 από την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πολυτίμη Φαρμάκη, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, σε μια ειδική συνάντηση με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, τους Δημάρχους, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και με υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της νέας τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην υφιστάμενη κατάσταση του τουρισμού στην περιοχή, για την οποία εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για να συνδιαμορφωθεί μια από κοινού τουριστική γραμμή για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δ.Μ. πρόκειται να τεθεί υπό διαβούλευση το προσεχές χρονικό διάστημα και στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια και τις παρατηρήσεις της διαβούλευσης, αναμένεται να κατατεθεί προς έγκριση από τον ΕΟΤ.

 

5 σχόλια

  • Εαν αυτη η συνάντηση, ειναι εικονα παρουσιασης στο πλαίσιο υλοποίησης της νέας τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καταλαβαινει κανεις τι θα ακολουθησει. Εαν θες να πας μπροστα πρεπει να αλλαξεις και ομαδα. Απο αυτους που βλεπουμε κ. Φαρμακη δεν ειμαστε και πολλοι αισιοδοξοι. Δεν εχουμε κατι με τους ανθρωπους αλλα τα αποτελεσματα των προηγουμενων ετων δεν τους δικαιωνουν ισα ισα τους εκθετουν.

    • αγαπητέ ανώνυμε,
      Με ηγέτιδα την κα Φαρμάκη θα δείτε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Και πιστέψτε με είναι καίριας σημασίας ποιο πρόσωπο ηγείται μιας ομάδα και ποιο είναι το όραμά του. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι είναι τυχερή η περιφέρειά μας που σε προσωπικότητες (επιστήμονες) σαν την κα Φαρμάκη ο οραματιστής κος Αμανατίδης ανέθεσε αρμοδιότητες. Δεν είναι όλοι απλά ψηφοθηρικοί πολιτικάντηδες!!!!!!!

    • Γίνεται μια νέα προσπάθεια από μία επιστήμονα, από ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή του τόπου που προσπαθεί να οργανώσει το κομμάτι του τουρισμού, το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά στο μηδέν στην Περιφέρεια μας εδω και πολλές δεκαετίες και αμέσως τρέχουν να σχολιάσουν άνθρωποι σαν και του λόγου σας με αρνητική προδιάθεση και χροιά. Και αναρωτιέμαι….
      Μήπως άνθρωποι σαν του λόγου σας είναι μέρος αυτης της προβληματικής τουριστικής εικόνας; Μήπως άνθρωποι σαν του λόγου σας εμποδίζουν και βάζουν παγίδες σε κάθε νέα προσπάθεια;
      Μήπως άνθρωποι σαν του λόγου σας πρέπει να σιωπουν, από τη στιγμή που δεν προσφέρουν τίποτα παραγωγικό και χρήσιμο, παρά μονο εκμηδενισμό και ισοπέδωση?
      Εύλογα αναρωτιέμαι…

  • Ανωνυμη Πολύτιμη, κατέβα απο το καλάμι.
    Η διπολικότητα των προτάσεων προεκλογικά (τουρισμός, πολιτισμός, πλημμθρες, νερά, νομική), σιγουρα με κάνει να περιμένω μια τελείως διαφορετική προσέγγιση από την κ. Φαρμάκη. Το πρόβλημα ειναι εαν θα δουμε κατι με θετικό ή αρνητικό πρόσημο.
    Αλήθεια ο κ. Αμανατίδης γνωρίζει τι εστι Εταιρεία Τουρισμού και εαν θα έπρεπε να εχει πιο ενεργό ρόλο στην Τουριστική προβολή. Η κ. Φαρμάκη απο ότι βλέπουμε εως τωρα απλα αδιαφορεί!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.