Και με τη βούλα στις κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις η Κοζάνη – Η στιγμή που ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης, λαμβάνει μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους, σε ειδική εκδήλωση την αναγνώριση της Κομισιόν

21 Μαρτίου 2024
16:11

Είναι η στιγμή που ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης, λαμβάνει μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στις Βρυξέλλες, την αναγνώριση της Κομισιόν για τις διαχρονικές προσπάθειες του Δήμου Κοζάνης, στην κατεύθυνση προστασίας του περιβάλλοντος, μέσα από την υιοθέτηση καθαρών ενεργειακών πολιτικών.

8 σχόλια

  • ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ!

    ΟΥΤΕ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ …ΕΤΣΙ…ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!
    ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ;

      • ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΜΕ;
        ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ;

        ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;
        ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΒΡΕΥΞΕΛΛΩΝ;
        ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΘΟΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ;

        ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

  • Χλεύαζε προεκλογικά την προσπάθεια της προετοιμασίας και υποβολής του φακέλου από τον Μαλούτα και τώρα πανηγυρίζει με τον Περικλή, τον άλλο πολέμιο. Τί βλέπουμε θεέ μου!

  • Τι έγινε ρε Κοκκαλιάρη εσύ έλεγες πως ο Μαλούτας δεν έκανε τίποτα και τώρα σηκώνεις το χαρτί με τέτοιο καμάρι λες και είναι δικό σου, έβαλε το γκολ ο MESSI και πανηγυρίζει ο RONALDO.

  • ο Αντιδήμαρχος Παπαποστόλου του Κοκκαλιάρη προεκλογικά χλέβαζε τον Μαλούτα με κείμενο του στο ΦΒ εν ήδη προεκλογικών την κλιματική ουδετερότητα, τώρα ο Κοκκαλιάρης πανηγυρίζει την επιτυχία Μαλούτα, τι έχεις να πεις τώρα Παπαποστόλου; είναι καλή η κλιματική ουδετερότητα; χαχαχα, τι ζούμε; λαικισμός……για τα ψηφαλάκια και τις θέσεις και τους μισθούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι