Kozan.gr: Θετικές ειδήσεις από τον Γ. Αμανατίδη για τις άδειες/αιτήσεις δημιουργίας πλωτών φωτοβολταϊκών στη λίμνη Πολυφύτου: “Τρία (3) από αυτά, που ανήκουν στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, έλαβαν άδεια παραγωγής μετά από έγκριση της ΡΑΕ – Επικοινώνησα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της “ΔΕΗ Ανανεώσιμες” κι αντιλήφθηκε, απ’ αυτά που του είπα, γιατί δεν πρέπει να γίνουν κι η διαβεβαίωση ήταν ότι κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό να προχωρήσει – Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για δημιουργία πλωτών φωτοβολταϊκών στη Λίμνη Πολυφύτουγια τις οποίες, δίνοντας σχετικές εξηγήσεις γιατί δεν πρέπει να γίνουν, ζήτησα από τον υπεύθυνο της ΡΑΕ να μην εγκρίνουν τις συγκεκριμένες άδειες παραγωγής ” (Βίντεο)

21 Μαρτίου 2024
19:20

Μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, το απόγευμα της Πέμπτης 21/3, σε σχέση με τις άδειες/αιτήσεις δημιουργίας πλωτών φωτοβολταϊκών στη λίμνη Πολυφύτου, ο Περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως: “Τρία (3) από αυτά, που ανήκουν στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, έλαβαν άδεια παραγωγής μετά από έγκριση της ΡΑΕ – Επικοινώνησα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της “ΔΕΗ Ανανεώσιμες” κι αντιλήφθηκε, απ’ αυτά που του είπα, γιατί δεν πρέπει να γίνουν κι η διαβεβαίωση ήταν ότι κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό να προχωρήσει – Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για δημιουργία πλωτών φωτοβολταϊκών στη Λίμνη Πολυφύτουγια τις οποίες, δίνοντας σχετικές εξηγήσεις γιατί δεν πρέπει να γίνουν, ζήτησα από τον υπεύθυνο της ΡΑΕ να μην εγκρίνουν τις συγκεκριμένες άδειες παραγωγής”.

13 σχόλια

  • δωστε αδειες και στα κοτετσια πανω να μπουν φωτοβολταικα,κυριε αμανατιδη εκτιθεστε,κανατε αυτην την κινηση και μιλησατε με αυτους τους ανθρωπους γιατι πιεστηκατε απο την κοινωνια να παρετε πισω αυτα τα οποια θελατε να κανετε στην λιμνη πολυφυτου

  • Συγχαρητήρια στον περιφερειαρχη!!! Ξέρουμε πολύ καλά αυτούς που επιμένουν να τον συκοφαντούν για τα δικά τους συμφέροντα

    • Τι ενθουσιάστηκες εσυ; Ένα τηλέφωνο έκανε στον διευθύνοντα της δεη που τον διαβεβαίωσε λέει ότι δεν θα γίνουν! Και ησύχασε! Μακριά νυχτωμένος είναι και αυτός και εσύ. Δεσμεύσεις απο τον υπουργό χρειάζονται και νόμοι που θα προστατεύουν την λίμνη αλλιώς θα πάει και αυτή όπως όλα σ αυτόν τον τόπο άπατη

      • Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει όμως σωστά? Οι πρώτες ενέργειες του Αμανατίδη σε πολλά θέματα δείχνουν αλλαγή νοοτροπίας στην Περιφέρεια μετά από πολλά χρόνια πλήρης αδράνειας. Το έργο του θα αποτυπωθεί πολύ σύντομα και ο κόσμος θα το κρίνει. Εδώ είμαστε. Σε λίγους μήνες και όχι στο τέλος της θητείας τα ξαναλέμε.

  • το πρόβλημα με την Ευρώπη, και λίγο περισσότερο με την Ελλάδα και μεγάλο πρόβλημα με τη Κοζάνη είναι ότι άσχετοι με τέτοιες δουλειες πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις. Τι ξέρουν οι άσχετοι στη Περιφερια από τέτοια προγραματα, Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να λαϊκίζουν για ψήφους.

    Πλωτά ΦΒ είναι το μέλλον και πρέπει να γίνουν. Όταν υπάρχει τετοια ευκαιρία, πρέπει να εκμεταλευθει

    • Ναι Χάρη μας έπεισες. Οι γνωστές μπουρδολογίες. Πονάτε ακόμη…Δεν είναι φυσιολογικό…Δείτε το λίγο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.