Πάνω από 25 περιστατικά αντιμετώπισε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, Παράρτημα Κοζάνης το διήμερο της Μεγάλης Αποκριάς

21 Μαρτίου 2024
20:43
Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, Παράρτημα Κοζάνης. μετά από αίτημα του #Δήμου_Κοζάνης υποστήριξε υγειονομικά αντίστοιχα το Πάρτι Νεολαίας και την Αποκριάτικη Παρέλαση, στελεχώνοντας και το νοσηλευτήριο του Δήμου Κοζάνης στην Πλατεία! Πάνω από 20 μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, Παράρτημα Κοζάνης. πρόσφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στις παραπάνω δράσεις, αντιμετωπίζοντας πάνω από 25 περιστατικά , παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, με 2 από τα οποία πιο σοβαρά και προωθήθηκαν στο νοσοκομείο.

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που παρείχαν την τόσο πολύτιμη βοήθεια.
    Μακάρι να καταλάβουν όλοι (πολίτες και πολιτικοί) πόσο σημαντικό έργο επιτελούν αυτά τα παιδιά και να τους παρέχουν κάθε βοήθεια είτε σε προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού είτε σε εκπαιδεύσεις είτε σε ότι άλλο χρειάζονται, ώστε να ανταποκρίνονται ακόμα καλύτερα σε ότι συμβάν κληθούν να αντιμετωπίσουν, μιας και απ’ όσο γνωρίζω, εκτός από τον χρόνο τους που προσφέρουν εθελοντικά, τα πάντα από υλικά και εκπαιδεύσεις τα πληρώνουν από την τσέπη τους.

  • εγκώμια από έναν ανώνυμο!!!!!!!!!!
    Ο Δήμος? που είχε και την κύρια ευθύνη για τις αποκριάτικές εκδηλώσεις που είναι να κάνει μια αναφορά?
    Ο κ. Αρνίδης ως υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του δήμου? (εκτός και αν δεν γνωρίζει όπως θα όφειλε να γνωρίζει ότι στην πολιτική προστασία υπάγονται αυτού του είδους εθελοντικές ομάδες)
    Δυστυχώς ο εθελοντισμός στην πόλη μας και κατ επέκταση στην χώρα μας είναι πάρα πολύ υποτιμημένος από τις τοπικές αρχές…. παρ όλο που αρκετά από τα μέλη αυτών των ομάδων είναι άρτια εκπαιδευμένα στην παροχή υπηρεσιών που τους αναλογεί.
    Συγχαρητήρια στα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που στον βωμό αυτού που υπηρετούν δηλαδή του εθελοντισμού δηλώνουν παρόν όταν και οπού τους ζητηθεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι