kozan.gr: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την Κυριακή 24/3, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής ημέρας των Play Out του Α΄ Ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2 μεταξύ των ομάδων ΄΄ Π.Α.Ε KOZANH & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ΄΄, στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο Κοζάνης κι ώρα 15:00

21 Μαρτίου 2024
22:05
Κανένα σχόλιο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την Κυριακή 24/3, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής ημέρας των Play Out του Α΄ Ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2 μεταξύ των ομάδων ΄΄ Π.Α.Ε KOZANH & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ΄΄, στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο Κοζάνης και ώρα 15:00΄.

2. Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι των ανωτέρω οδών κατά τη μετάβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης των οχημάτων τους, στρατιωτικά και λοιπά οχήματα εξυπηρέτησης του Στρατοπέδου ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ, καθώς και οχήματα άμεσης ανάγκης.

3. Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 13:00΄ έως 18:00΄ ώρα της Κυριακής 24-03-2024

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.