Πολυτίμη Φαρμάκη: “Σε δημόσια διαβούλευση το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για το 2024”

22 Μαρτίου 2024
10:18
Με απόλυτο σεβασμό στην ψήφο των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας που με εμπιστεύτηκαν, με αγάπη για την Περιφέρεια στην οποία ζω, με υπευθυνότητα για το έργο που με συστηματικό τρόπο και συνέπεια εκπόνησε η Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού Τουρισμού και Περιβάλλοντος μαζι με την αρμόδια Υπηρεσία Τουρισμού και Πολιτισμού και τέλος με ιδιαίτερη συγκίνηση ως επιστήμονας καθώς βασιστήκαμε στη σύγχρονη αρθρογραφία- βιβλιογραφία και στις αρχές του Τουριστικού Μάρκετινγκ καταθέτω σήμερα σε Διαβούλευση με όλους εσάς το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για το 2024 μαζι με Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis
Το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι η συμμετοχή των πολιτών (public participation) ως βασική αρχή της λήψης αποφάσεων και της παραγωγής πολιτικής υλοποιείται με αυτή τη διαβούλευση.
Αγαπημένοι μου «όλοι» ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα μας για την Περιφέρεια Δυτικηπς Μακεδονίας και καταθέστε τις απόψεις σας για τον Τουρισμό σε μια περιοχή που η λεξη αυτη είναι ακόμη άγνωστη. Ακόμα και αν οι προτάσεις σας δεν αφορούν το αντικείμενο του Προγράμματος Προβολής όπως προδιαγράφεται από τη νομοθεσία, η συμβολή σας ωστόσο θα είναι πολύ σημαντική για το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Τουρισμού που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην Περιφέρεια μας.
Από το «εγώ στο Εμείς» λοιπόν συντονισμένα όλοι μαζι.
Σας ευχαριστώ θερμά!!

KANTE ΚΛΙΚ ΕΔΩ

11 σχόλια

  • Τα έχουμε πει, για την Φαρμάκη θα ειναι η δυσσαρεστη έκπληξη του Αμανατίδη, διοτι υποσχεται πολλα σε κατι που ειναι τόσο πίσω στην περιοχή. Επίσης κρατάει τουσ ίδιους συνεργάτες οι οποιοι απετυχαν παντελως. Ετσι την οδηγουν στα ίδια λάθη. Θα παει σε τουριστικές εκθεσεις σε Βερολίνο, Παρίσι, Ρίμινι, Λονδίνο, Βαρσοβία, όταν στην περιοχή δεν μπορει να έρθει ούτε Αλβανός Τουρίστας. Ετσι βλέπουμε μια από τα ίδια, οι ίδιοι άνθρωποι προτεινουν τα ιδια και τα ίδια.

    • Μεγάλο κρίμα που η κυρία Φαρμάκη δεν έχει μάθει να είναι εμπλεκόμενη οπότε εξαφανίζει τις κουτάλες!!!!!!!
      Τελικά κάποιοι φοβούνται ότι χάνουν την κουτάλα και σπεκουλάρουν…. the party is over …..οπότε οι αλκοολικοί της διαπλοκής αρχίζουν να επιτίθενται …..

  • οργανώστε μια διήμερη τριήμερη τετραήμερη εκδρομή και στείλτε με email σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια τις χώρας με αναλυτικό πρόγραμμα για αυτή την εκδρομή και να έρθουν όλοι στη δυτική μακεδονία που είναι φοβερός τόπος και έχει πολύ ωραία μέρη να πείτε και αναλυτικά ποια μέρη θα επισκεφτούν σε ποια εστιατόρια θα φάνε αφού κλείστε συμφωνία με καλές τιμές ακόμα και σε ποια club και μπουζούκια θα πάνε αφού τα παιδιά αυτό ζητάνε

  • Ωραιο κολπο η διαβουλευση, λεει ο καθενας οτι θελει και στο τελος κανεις ότι θες εσυ και λες σας ρωτησα!!!!!! πολυτιμη επειδη σε ξερω προσωπικα , κατεβα και δες πραγματικα τι συμβαινει. Αλλιως δεν έχεις μελλον.

  • ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
    ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ?

  • ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΩΣΤΕ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!!!!! ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ…ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!!

  • 1. Βελτίωση οδικού δικτύου όλων των Π.Ε. της Π. Δ. Μακεδονίας
    2.Στήριξη κάθε είδους στις επιχειρήσεις της Δυτ. Μακεδονίας για απρόσκοπτη λειτουγία και διατήρηση/αύξηση θέσεων εργασίας
    3.Άμεση απαίτηση για μείωση στους συντελεστές της φορολογίας εισοδήματος τουλάχιστον κατ ένα 20% για ολους στην περιοχή μας για 3τία απο τώρα

  • Οι τοξικές συμπεριφορές σας αγαπητοί ανώνυμοι είναι αναγνωρίσιμες και προφανώς είναι δείκτες ανεπίλυτων τραυμάτων σας.
    Έλεος πια.!!!!!!!
    Στο δια ταύτα έχετε κάτι να συνεισφέρετε;;;΄

  • Η περιφερειακή αρχη είναι χειρότερη από την προηγούμενη που ήταν χάλια. Έτσι ο μόνος τουρισμός που θα έρθει είναι από όλο τον κόσμο για να δουν από κοντά πως οι Έλληνες που δημιούργησαν τη δημοκρατία την εξευτελισαν εντελώς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.