Ο Δήμαρχος Εορδαίας στο υπό κατασκευή έργο της σήραγγας της Κλεισούρας

22 Μαρτίου 2024
12:27

 

Σήμερα επισκέφτηκα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Νίκο Φουρκιώτη, ένα από τα εμβληματικότερα έργα της Δυτικής Μακεδονίας, την σήραγγα της Κλεισούρας. Συζητήθηκε η πρόοδος του έργου και η πορεία των εργασιών.

Η σήραγγα της Κλεισούρας ήρθε να ενώσει τις 2 περιοχές Εορδαίας-Καστοριάς και να αποτελέσει εφαλτήριο για την ανάπτυξη των κοινωνιών σε νέες βάσεις.

Ευχαριστούμε πολύ τα στελέχη της Εγνατίας Οδού, τον επιβλέποντα μηχανικό κ.Τσεβεκίδη Νίκο, τον εργοταξιάρχη κ.Στάθη Δεύτο και τον Πρόεδρο του Βαρικού κ. Λάζη Δημήτριο.

6 σχόλια

  • Μετρήστε πόσα αυτοκίνητα κινούνται σήμερα στον άξονα Καστοριά- Πτολεμαΐδα και πόσα θα είναι όταν τελειώσει το έργο. Χαμένα χρήματα !

      • Τι σύγκριση είναι αυτή, την Καστανιά που διέρχονται χιλιάδες οχημάτων με έναν δρόμο που θα διέρχονται 25 αυτοκίνητα την μέρα….

  • Ωχ, μωρέ, φτάνει πια! Αρνητικότητα και μιζέρια! Έλεος! Με την ίδια λογική να μην κάνουμε τίποτα. Να περιμένουμε να πεθάνουμε.

  • Οι μόνοι που πραγματικά εξυπηρετούνται είναι οι Αλβανοί που αποκτούν ξαφνικά εναλλακτική πρόσβαση προς Θεσσαλονίκη και ανατολικότερα και αντιστρόφως.
    Σε μια περιοχή που φθίνει και βλέπει πλέον την αρκούδα της οικονομικής καχεξίας και της μετανάστευσης (εσωτερικής κι εξωτερικής ) η κατασκευή του τούνελ είναι πρακτικά αδιάφορη για τον τοπικό πληθυσμό ένθεν κακείθεν.
    Τους περαστικούς ταξιδιώτες και τουρίστες ίσως τους εξυπηρετήσει ..
    Πέραν τούτου ουδέν.
    Άλλοθι του Κασαπίδη και των υπολοίπων παρατρεχάμενων ήταν…μήπως και επανεκλεγούν.
    Το όραμα του τούνελ το ’70 και το ’80 όταν οι περιοχές άκμαζαν ( γούνα και ΔΕΗ) είχε έρεισμα.
    Τώρα δυστυχώς παρήλθαν οι καιροί .
    Υπάρχουν πάμπολλοι δρόμοι που οδηγούν σε κενές κόσμου κατευθύνσεις και άδειες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.
    Ξυπνάτε κι ενεργήσετε
    Μόνο με τη δημιουργία πραγματικών θέσεων εργασίας ΥΨΗΛΗΣ εξειδίκευσης θα επιστρέψει ο κόσμος μας.
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.