Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας

22 Μαρτίου 2024
15:00
Κανένα σχόλιο

  Σήμερα στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 με την εκφώνηση πανηγυρικών λόγων από Αξιωματικούς των Διευθύνσεων μας, τις οποίες παρακολούθησαν αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό.

  Στην εκδήλωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης παρευρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος, αναφέροντας  χαρακτηρίστηκα μεταξύ άλλων : «Είναι τιμή μας, να αποκαλούμαστε απόγονοι αυτών των άτρωτων και αγέρωχων ηρωικών μορφών, που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και υποκλίθηκε μπροστά τους όλη η οικουμένη. Τιμή και δόξα σ’ αυτούς που αγωνίστηκαν για την πατρίδα μας!»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.