Το μήνυμα της Πτολεμαϊδιώτισσας Πίστης Κρυσταλλίδου για την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές

22 Μαρτίου 2024
23:18
Άλλος ένας αγώνας λοιπόν!
Η μάχη δύσκολη , αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι!
Τεράστια η τιμή να σε επιλέγουν ανάμεσα σε πολλούς άξιους και να συστρατεύεσαι σε κοινό σπουδαίο στόχο!
Ευχαριστώ γι’ αυτό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Νιώθω τη μεγάλη ευθύνη, να κουβαλάς στον τόπο σου, τη γενιά σου , την ελπίδα όσων πιστεύουν σε εσένα, όσων είναι σαν και εσένα!
Σας υπόσχομαι πως μπορούμε μαζί, να φτιάξουμε την Ευρώπη, που μας αξίζει!
Να θυμάστε πως η φωνή μας είναι δυνατή , πιο δυνατή από τον λαϊκισμό! Η Ευρώπη σήμερα όσο ποτέ μας χρειάζεται , χρειάζεται τη νηφάλια συμμετοχή μας.
Σας υπόσχομαι πως το ταξίδι αυτό θα είναι διαφορετικό , σας υπόσχομαι πως αυτή η προεκλογική εκστρατεία θα είναι #aitia_kalou !
Σας προσκαλώ αυτό το ταξίδι να το ζήσουμε μαζί … ξεκινάμε!

15 σχόλια

  • Εχουμε πολλα βολεμενα του 41% που θα σε ψηφισουν και σενα ζωντας τον μυθο τους οτι εχουν σταθεροτητα και αναπτυξη. Μην αγχωνεσαι θα βγεις κι εσυ για να κανεις οτι κανουν και οι συνοδοιποροι σου
    ΤΙΠΟΤΑ δηλαδη!

  • Εγώ ΝΔ δεν ήμουν και δεν ψήφισα ποτέ. Ούτε πρόκειται. Η συγκεκριμένη κυρία όμως, μου είναι πολύ συμπαθής, πολύ περισσότερο από πάρα πάρα πολλούς άλλους σε αυτό το παλιοκόμμα, που έχει φαλιρίσει το κράτος τόσες φορές για να ταΐζει πέντε οικογένειες και τώρα θα το ξαναφαλιρίσει ακόμη μια φορά, γιατί είναι γνωστό ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οπότε της εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να βγει, αν και το θεωρώ δύσκολο, γιατί έμπλεξε με τζάκια.

  • Όχι δεν σε ψηφίζουμε για τα Τέμπη για την ΔΕΗ………κτλ μέχρι αύριο μπορώ να γράφω τους λόγους που δεν θα ψηφίσουμε Ν.Δ Φτάνει πια η κοροιδια όλοι θέλετε να βολευτειται Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις.

  • ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΜΜΑ!
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;

    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ!

  • Πίστη στην Ευρώπη !

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση της παρακμής της οικογένειας και της θρησκείας, της αύξησης των ψυχολογικών προβλημάτων, των ναρκωτικών και των αυτοκτονιών, της απώλειας των ταυτοτήτων και του υπαρξιακού κενού έφτασε σε πλήρες αδιέξοδο, είναι σε… αποδρομή
    Τώρα πια δεν έχουνε ούτε την παρηγοριά της οικονομικής σιγουριάς, που για δεκαετίες κάλυπτε την εσωτερική παρακμή.
    Σε λίγα χρόνια η Ευρώπη θα παραπέμπει σε μπούργκα και τρανσέξουαλ.

  • παράκληση γιά ανάρτηση

    Χθές στους Α΄ Χαιρετισμούς ακούσαμε ΄΄ Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι,
    Μήτερ του Θεού, φύλαξον με υπό την σκέπην σου ΄΄
    Η κ. Κρυσταλλίδου μας προσκαλεί να στηρίξουμε την ελπίδα μας σ΄αυτήν !!!
    Είσαι θεά !

  • Πιάσαμε την Αθήνα και το Αττικόν και ονειρευόμαστε Βρυξέλλες ?? Να έρθεις στην πατρίδα σου να δεις την ανάπτυξη του Μητσοτάκη…Τα κλειστά καταστήματα την ανεργία και την μετανάστευση 50 ριδων..Και σε όλο το νομό την παρακμή της Κοζάνης της Σιάτιστας που ο πρωθυπουργός σου έκανε πέρα τη Ρωσία για τον ηθοποιό της Ουκρανίας και οι εξαγωγές γούνας και φρούτων προς την ανέκαθεν σύμμαχο Ρωσία πάτωσαν…Μαύρο μόνο μαύρο στη νέα Δημοκρατία να πάτε για ψήφο στους λοατκι

  • ουτε καν….να γεμιζει το ψηφοδελτιο…

    ελα και απο την περιοχη σου να μας δειξεις την αναπτυξη του Κυριακου

  • Ποσο μυαλο μπορει να εχει καποιος τους δουλευουν στα μουτρα τους και ουτε χαμπαρι περνουν.απο την αλλη ο καθενας κανει τη δουλεια του οπως κι σαυτη την περιπτωση.

  • η χώρα της τρέλας , η χώρα της υστερίας.
    δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι δεν θα ψηφίσουμε ΝΔ, χρόνια ψηφοφόροι και ας είπαμε στα γκάλοπ τα τηλεφωνικά ότι θα ψηφίσουμε.
    με κουμπάρους υψηλόβαθμους, με Louboutin και θέση οκλαδόν στις βρυξέλλες δεν γίνεται πολιτική.
    γνωριζόμαστε χρόνια με την κυρία, το μόνο που έχει να αναδείξει είναι η υπεροψία και με μεγάλη επιτυχία στα σίγουρα.
    πολιτικός της περιοχής έπαθε μέγαλη ζημιά απο την συγκεκριμένη , το γνωρίζει, και τι κάνει?
    τρέξτεεεεεεεεε να ψηφίσετε . αυτά μας αξίζουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.