Επίσκεψη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας  στον νέο Μητροπολίτη

23 Μαρτίου 2024
09:39

Η πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας επισκέφθηκαν τον νέο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ. κ. Ειρηναίο και ευχήθηκαν στον Σεβασμιότατο καλή αρχή στο ποιμαντικό και κοινωνικό του έργο.

Στον φιλόξενο χώρο του Επισκοπείου της Μητρόπολης και μέσα σε ένα πολύ θετικό κι ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με τα σχέδια δράσης τόσο της Μητρόπολης όσο και της Δημοτικής Κοινότητα Φλώρινας. Κοινός στόχος είναι η ομόνοια και η σύμπνοια των πολιτών, ώστε να επιτευχθούν ρεαλιστικοί στόχοι για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας. Μετά τη συνάντηση αυτή παραμένουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δυο πλευρών για το μέλλον.

Ένα σχόλιο

  • Σημειολογικά: αντί να επισκεφτεί ο μητροπολίτης τους νεοεκλεγέντος, στην ελληνική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!!!

    Αριστεία, Ευρώπη, ορθός λόγος……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι