H Κοζανίτισσα Αναστασία Θεοχαροπούλου και το Dolmadaki.gr μας δείχνουν όλα τα μυστικά για ένα πετυχημένο, μαγειρικά, μπακαλιάρο
Μπακαλιάρος
1 μπύρα
αλεύρι μέχρι να γίνει σφιχτός χυλός
κόκκινο πιπέρι και μαύρο πιπέρι
λίγο καλαμποκάλευρο η σιμιγδάλι για χρώμα στην κρούστα κατα το τηγάνισμα
Αντί για μπύρα μπορείτε να βάλετε ανθρακουχο νερο
Σκορδαλιά με Πατάτα
3-4 πατάτες μεγάλες
4-5 σκελίδες σκόρδο
1 λεμόνι χυμός
αλάτι
ελαιόλαδο όσο πάρει (περίπου 1 ποτήρι κρασιού)
Σκορδαλιά με ψωμί
ψίχα απο ένα ψωμί του μισού κιλού
250 γραμμάρια καρύδια
6 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι
2 κουταλιές σούπας ξύδι
ενα ποτηράκι κρασιού όχι πολύ γεμάτο ελαιόλαδο
To βίντεο για την παρασκευή της σκορδαλιάς