H Κοζανίτισσα Αναστασία Θεοχαροπούλου και το Dolmadaki.gr μας δείχνουν όλα τα μυστικά για ένα πετυχημένο, μαγειρικά, μπακαλιάρο, με σκορδαλιά (Βίντεο)

24 Μαρτίου 2024
22:10
Κανένα σχόλιο

H Κοζανίτισσα Αναστασία Θεοχαροπούλου και το Dolmadaki.gr μας δείχνουν όλα τα μυστικά για ένα πετυχημένο, μαγειρικά, μπακαλιάρο

Μπακαλιάρος

1 μπύρα
αλεύρι μέχρι να γίνει σφιχτός χυλός
κόκκινο πιπέρι και μαύρο πιπέρι
λίγο καλαμποκάλευρο η σιμιγδάλι για χρώμα στην κρούστα κατα το τηγάνισμα

Αντί για μπύρα μπορείτε να βάλετε ανθρακουχο νερο

Σκορδαλιά με Πατάτα
3-4 πατάτες μεγάλες
4-5 σκελίδες σκόρδο
1 λεμόνι χυμός
αλάτι
ελαιόλαδο όσο πάρει (περίπου 1 ποτήρι κρασιού)

Σκορδαλιά με ψωμί
ψίχα απο ένα ψωμί του μισού κιλού
250 γραμμάρια καρύδια
6 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι
2 κουταλιές σούπας ξύδι
ενα ποτηράκι κρασιού όχι πολύ γεμάτο ελαιόλαδο


To βίντεο για την παρασκευή της σκορδαλιάς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.