Δήμος Κοζάνης: Τι είπε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Παπαποστόλου στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Σταθμό Πρώτων Βοηθειών (Βίντεο & Φωτογραφίες)

24 Μαρτίου 2024
22:29

Για τη χρησιμότητα και σημασία του νεότευκτου Σταθμού Πρώτων Βοηθειών που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή στο κέντρο της πόλης, μίλησε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Παπαποστόλου.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαποστόλου περιέγραψε αναλυτικά στην τοποθέτησή του, τον τρόπο λειτουργίας του Σταθμού αλλά και τα περιστατικά που διαχειρίστηκε την περίοδο της Αποκριάς, παρουσιάζοντας εν συνεχεία στο Σώμα, τις αμέσως επόμενες κινήσεις που θα γίνουν από τον Δήμο Κοζάνης, για την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

4 σχόλια

  • Απλά πράγματα ρε παιδιά. Όπως αυτό που έκανε ο Δήμαρχος κι ο Παπσποστολου. Δε χρειάζονται ούτε μεγάλα λόγια ούτε θεωρίες.
    Πολύ καλή αρχή

  • Καλή ενέργεια. Χωρίς κόστος και δημιουργική. Μπράβο Γιάννη,
    Ας δώσουμε και συγχαρητηρια στον αντιδήμαρχο. Και οι δυο της ελεύθερης αγοράς και του εμπορίου. Λογική η ταχύτητα τους. Θα τους δούμε όμως και στο μέλον ας περιμένουμε.

  • Γιατί ο δρόμος στον οσε παραμένει κλειστός;ποιον εξυπηρετεί;Είναι τόσο απλό και περιμέναμε πως στις 2/1/24 θα είχε φύγει η κλειδαριά.Ποιος το εμποδίζει;Ας απαντήσει επιτέλους ο προιστάμενος της δημ.αστυνομίας.Τόσο πολύ εργασια εχει και δεν μπορει να ενημερώσει τους πολίτες ή απαξιεί;Ίσως όμως είναι το δημοσιουπαλληλικό καθεστός πού δεν απαντάω σε ανώνυμα σχόλια και δεν είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τα ιστολόγια.Οπότε εσύ λαέ βασανισμένε συνέχισε να κάνεις γύρες από τη Μακρυγιάννη για να πας από τη Γιτιά στο σπίτι σου στα Πλατάνια.Μπορεί την άλλη 4ετία ο νέος δήμαρχος να το υποσχεθεί.Υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι