kozan.gr: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα στην «καρδιά» της Σιάτιστας, κατά τις εργασίες ανακαίνισης σε κτήριο του 1910 (Φωτογραφίες)

27 Μαρτίου 2024
14:52
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan,gr, κατά τις εργασίες ανακαίνισης σε κτήριο που ανεγέρθηκε το 1910 και βρίσκεται στην «καρδιά» της Σιάτιστας, στην πλατεία Χώρας, στο κτήριο που μέχρι τη δεκαετία του 80′ στεγαζόταν το Α.Τ. Σιάτιστας, εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 27/3, μια χειροβομβίδα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και πυροτεχνουργοί του στρατού, οι οποίοι, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα ασφαλείας σε αντίστοιχες περιπτώσεις, παρέλαβαν την χερoβομβίδα,  ώστε στη συνέχεια να την εξετάσουν και να την εξουδετερώσουν με ελεγχόμενη έκρηξη σε κάποιο ασφαλές σημείο.

Φωτογραφίες ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΣΝΙΚΑΣ 95,7 FM

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι