kozan.gr: Προκηρύσσεται το έργο «Βελτίωση τμήματος οδού εκκλησίας Αγίου Πνεύματος Κρόκου με Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας (Κατάκης)», προϋπολογισμού: 123.000 € (με Φ.Π.Α.)

27 Μαρτίου 2024
16:46
Κανένα σχόλιο

Προκηρύσσεται το έργο «Βελτίωση τμήματος οδού εκκλησίας Αγίου Πνεύματος Κρόκου με Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας (Κατάκης)», προϋπολογισμού: 123.000 € (με Φ.Π.Α.). Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας εγκρίθηκαν, σήμερα Τετάρτη 27/3 οι όροι διακήρυξης και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση οδικού τμήματος της οδού, που συνδέει τον οικισμό Κρόκου, από την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος και για μήκος περίπου 1000μ έως την ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδό που οδηγεί στην Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας η οποία ανήκει στο δημοτικό-αγροτικό δίκτυο του δήμου Κοζάνης και εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Το υπό μελέτη οδικό τμήμα έχει μήκος 1000μ. Σε τμήμα μήκους 220μ η οδός είναι ασφαλτοστρωμένη σε κακή κατάσταση και προβλέπονται μόνο ασφαλτικές εργασίες, με την κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας πάνω στην παλιά. Σε τμήμα μήκους 780μ, όπου υπάρχει χαλικόστρωση σε κακή κατάσταση, προβλέπονται δύο στρώσεις οδοστρωσίας πάχους 0,10μ (υπόβαση – βάση) και μία ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας. Σε όλο το μήκος των 1000μ προβλέπεται: α) διάνοιξη παράπλευρων τριγωνικών τάφρων για την απορροή των ομβρίων β) οριζόντια σήμανση και γ) κατακόρυφη σήμανση.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι