Δήμος Κοζάνης: “Αλλάζουμε ότι μας πληγώνει. Πάμε κόντρα στην αδιαφορία ετών!”

27 Μαρτίου 2024
19:28

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου – Δημητρίου Υψηλάντη Νεκτάριος Ελευθεριάδης αναφέρει: “Έτος 2024 στον επαρχιακό δρόμο προς Koζάνη . Στάση που εξυπηρετεί τα χωριά Αγιο Χαράλαμπο, Bοσκοχώρι, Tετράλοφο, Ρυάκιο, Άγιο Δημήτριο, Ακρινή. Δέσμευσή μου προσωρινό βάψιμο και άμεση αντικατάσταση να μπούνε καινούργιες στάσεις”, ενώ σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Δήμου Κοζάνης, για το ίδιο θέμα, σημειώνεται: “Αλλάζουμε ότι μας πληγώνει. Πάμε κόντρα στην αδιαφορία ετών!”

 

9 σχόλια

    • Αχ μαλουτακια ποσο σας ποναει εσας και καποια παπαγαλακια της περιοχης. συνηθιστε το. 5 χρονια θα ειναι αυτο. οτι και να γραφετε οτι και να λετε γελαμε μαζι σας.

      • Γιατί όποιος γράφει κάτι για την σημερινή δημοτική αρχή , πρέπει να είναι με τον Μαλουτα; Μέχρι σήμερα βλέπουμε μόνο φώτο και δημοσιεύματα με το τι κάνουν, ας γίνει δουλειά πρώτα και μετά από 5 χρόνια εάν είναι άξιοι θα τους ξανά ψηφίσει ο κόσμος, φτάνει με τις φώτο και τα λόγια.

  • Κύριε Αντιδήμαρχε μια παλιά ποντιακή παροιμία λέει, μιαν όβασον και επεκι κακάντσον. Κανείς δεν αμφιβάλλει για τις καλές προθέσεις σας ούτε αμφισβητούμε την εργατικότητα σας. Όμως νομίζω ότι είναι πολύ πρώιμο να προσπαθήτε να αποδείξετε ότι είστε η δύναμη της ανατροπής. Έχετε ακόμη πολύ δρόμο προστά σας. Εγώ προσωπικά σας εύχομαι να το επιτύχετε. Και μια συμβουλή. Προσοχή στις φωτογραφίες, γιατί ενώ τα λόγια μπορείς να τα ερμηνεύσεις πολλές φορές διαφορετικά , οι φωτογραφίες μένουν.

  • Μαλούτα μεγάλα τα έργα σου τα τελευταία 30 χρόνια σκουριά και Κακοτεχνίες παντού.
    Ωραίο κουμάντο έκανες στο δημαρχείο.

  • Καλές είναι οι φωτογραφίες και τα λόγια αρκεί αυτά να έχουν αντίκρισμα
    Η διαγραμμιση του δρόμου που οδηγεί στο Μαυροδένδρι υπάρχει η θεωρείται ότι υπάρχει μόνο ως νοητή γραμμή
    Θα φροντίσει κανείς να γίνει η βαφή της;
    Θα περιμένουμε για να δούμε αν τα λόγια συνοδεύονται από εργα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.