kozan.gr: Nέος Συντονιστής στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης ο Παναγιώτης Κοντός

27 Μαρτίου 2024
22:29

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, νέος Συντονιστής στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27/3 ο Παναγιώτης Κοντός. Για τη θέση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ υποψηφιότητα έθεσε κι ο  Λάζαρος Μισαηλίδης ο οποίος συγκέντρωσε 7 ψήφους έναντι 16 του Παναγιώτη Κοντού. Αναπληρώτρια Συντονίστρια αναδείχθηκε η Κασσιανή Παπαδοπούλου.

kozan.gr

10 σχόλια

  • Κι ομως.!
    Παρά τα τα προβλήματα της τελευταιασ Περιόδου και παρα τις αποχωρήσεις καποιων και των ελαχίστων-σχεδόν ανύπαρκτων «ομπρελιστας» , πάνω από χιλια(1000) ατομα δλδ πάνω από το 50% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και με την καθολική σχεδόν αναγνώριση εξέλεξαν σαν συντονιστή της Νεας Νομαρχιακής Επιτοπης Κοζανης τον Παναγιώτη Κοντό με καταγωγή από την Ιστορικη Αιανη .
    Απασχολείται δραστήρια στο χώρο της εστίασης έχοντας μια αξιόλογη συνεταιριστική επιχείρηση, το “Μπλού Ντογκει» δίπλα από τα παλια ΚΤΕΛ Κοζανης.και το εκλογικό Γραφείο του νέου Δημάρχου κ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ..
    Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και με τη νεανικότητα , την τόλμη , την αγωνιστικοτητσ και τη συνεκτική στάση που τον διακρίνει , πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα τα καταφέρει αλλά και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους άλλους συντροφους και την κοζανίτικη κοινωνία , για τα επείγοντα σοβαρα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Νομό Κοζανης και τη δυτική Μακεδονία.!

  • Στο νεοεκλεγέντα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Παναγιωτη Κοντό και σ όλα (23) τα μέλη της Ν Ε Κοζανης του ΣΥΡΙΖΑ Υπ αγώνα και καλή επιτυχία στο έργο τους , για την ανατροπή της άθλιας κατάστασης που επικρατεί ιδιαιτερα στην περιοχή μας και γενικότερα στη χώρα μας .
    Οι επερχόμενες ευρωεκλογές να είναι ανατρεπτικές για το καταστροφικό/εγκληματικό έργο της κυβέρνησης , όπως δείξαμε η μεγαλη πλειοψηφια των πολιτών στη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Κοζάνη και στα βασικά κέντρα της ΕΛΛΑΔΑΣ.. πμμο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.