kozan.gr: Τι απέγινε η πρόταση του Μιχάλη Χαραλαμπίδη για ανέγερση μνημείου Αλέξανδρου Υψηλάντη – Γεωργίου Λασσάνη στην Κοζάνη, πρόταση την οποία εκθείαζαν και δήλωναν ότι θα υλοποιούσαν οι Μαλούτας – Κασαπίδης;;; Γιατί δεν προχώρησε; – Τι έλεγαν σε συνέντευξη τύπου στις 10 Οκτωβρίου του 2022 (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2024
10:11

Τι απέγινε η πρόταση του Μιχάλη Χαραλαμπίδη για ανέγερση μνημείου Αλέξανδρου Υψηλάντη – Γεωργίου Λασσάνη στην Κοζάνη, πρόταση την οποία εκθείαζαν και δήλωναν ότι θα υλοποιούσαν οι Μαλούτας – Κασαπίδης;;; Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας κι ο κοινωνιολόγος και συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης είχαν δώσει, στις 10 Οκτωβρίου 2022, συνέντευξη τύπου στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με αποκλειστικό θέμα την ανέγερση  του εν λόγω μνημείου,  ιδέα που “γεννήθηκε” μετά από πρόταση του κοινωνιολόγου και συγγραφέα Μ. Χαραλαμπίδη. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης είχε κάνει λόγο για σημαντική πρωτοβουλία με ισχυρό συμβολισμό, ενώ ο Δήμαρχος Κοζάνης είχε πει πως με αυτό το μνημείο τη ζωντανεύει η ιστορική μνήμη αυτή της περιοχής . Το μνημείο  θα γινόταν σε συνεργασία με τη Σχολή Κάλων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας. 

 

4 σχόλια

  • Σε λίγο θα ξεχαστεί ο μαλουτας και θα μείνεις χωρίς δουλειά !!! Μέχρι ο κοκαλιαρης να απογαλακτιστεί !

  • Θέλει κότσια η υλοποίηση τέτοιων έργων….
    Και προφανώς οι δύο αυτοί δεν τα διαθέτουν…
    Γι αυτό και ο κόσμος τους έστειλε σπίτι τους…
    Πολύ λίγοι για την περιοχή μας…
    Εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.