H επίσημη ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για τη νέα σύνθεσή της και το νέο Συντονιστή

28 Μαρτίου 2024
10:18

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 27/3/2024 οι διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Π.Ε. Κοζάνης. Η σύνθεση της νέας Ν.Ε Κοζάνης είναι η ακόλουθη.

 1 Βουτσίδου Ηλέκτρα

 2 Γαβριηλίδης Γερμανός

 3 Γκάσταρη Βασιλική

 4 Δαλάκης Θωμάς

 5 Ζιάγκας Αθανάσιος

 6 Ζυγούρη Ελισσάβετ

 7 Κάτανος Αθανάσιος

 8 Κοντός Παναγιώτης

 9 Μασμανίδης Παύλος

 10 Μήγγου Χαρίκλεια

 11 Μισαηλίδης Λάζαρος

 12 Μούσιος Ευάγγελος

 13 Μπεζιργιάννη Ελένη

 14 Μυλωνά Ευαγγελία

 15 Παπαδοπούλου Κασσιανή

 16 Παραπονιάρη Καλλιρόη

 17 Πάτσιου Αναστασία

 18 Πλιάχας Πασχάλης

 19 Ταγάρας Αθανάσιος

 20 Τζελαπτσή Σουλτάνα

 21 Τρέμμας Ιωάννης

 22 Τσαλουκίδου Σωτηρία

 23 Τσίπρας Δημήτρης

Την Τετάρτη 27/3/2024 διενεργήθηκε από τη Ν.Ε με παρουσία του οργανωτικού υπεύθυνου η εκλογή του Συντονιστή και Αναπλ. Συντονίστριας.

Νέος Συντονιστής εξελέγη ο Κοντός Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας. Αναπλ. Συντονίστρια εξελέγη η Παπαδοπούλου Κασσιανή. Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Π.Ε Κοζάνης.

7 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στο σύστημα Μητλιαγκα παίρνει το αίμα του πίσω μετά από μια δεκαετία αφάνειας με την συστηματική δουλειά να επιβάλει την πολιτική του κόντρα στις προσδοκίες του ΣΥΡΙΖΑ Π Σ για άνοιγμα…

  • Εσυ που συγχαίρεις καταγγέλλοντας το Μητλιαγκα , μάθε πρωτα να βάζεις το ονομα και την υπογραφή σου κι όχι μόνο να βγάζεις χολή για ανθρωπους που είτε δε γνωρίζεις τη διαχρονική προσφορά τους στην πορεία της αριστεράς , είτε έχεις εμπάθεια και κόμπλεξ απέναντι σε ανθρωπους που δε σε ενόχλησαν ποτέ αλλά αντιθετα μπορεί να σε βοήθησαν και σένα με την προσφορά τους χωρίς να εξυπηρετήσουν πότε το άτομο τους.
    Και μη γυροφέρνεις την κακία σου σ όλα τα site με τον ίδιο φθονερό τρόπο για το Μητλιαγκα και οποιονδήποτε άλλον και γίνεσαι γελοίος .
    Όσο για το Μητλιαγκα για οσους Τον γνωρίζουμε ποτέ δεν κρύφτηκε και δεν έκρυψε την απόψη του.
    Αντιθετα αν δεν ήσουν τυφλός θα εβλεπεσ ότι καθημερινά δημοσιεύει επώνυμα την απόψη του , πράγμα που εσυ δεν τολμάς να κανεις γιατί δεν έχεις αποψεις και κότσια …

  • Για ποια δεκαετή αφάνεια του Μητλιαγκα αναφέρεσαι .!
    Αυτός ό,τι στόχους έβαλε , όλοι ξέρουμε ότι τους πέτυχε με τον καλύτερο και αξιοπρεπέστατο τρόπο χωρίς ποτέ να κρύψει τον εαυτό του και την άποψη του δημόσια και επώνυμα γιατί είναι και ζει μέσα στην κοινωνία κι όχι στη δειλή ανωνυμία οπωσ εσυ
    Γι αυτό οι επιλογες του είναι επιτυχημένες σε ο,τι στηρίζει είτε για άλλα πρόσωπα είτε για τον ίδιο που χωρίς φιλοδοξίες και χωρις ατομικό συμφέρον πάντα ο κοσμος της Αριστεράς τον εκτιμούσε και τον έβγαζε πρώτο.
    Και σταματα να γυροφέρνεις τα διαφορα site και να επαναλαμβάνεις τις ίδιες ανοησίες και ανεξήγητες εμπάθειες …

  • Ακόμα Και τον ίσκιο του φοβάστε κάποιοι ..:
    Ο Μητλιαγκασ δεν έπαψε να είναι καθημερινά παρών στα προβλήματα της κοζανιτικης κοινωνιας να αρθρογραφεί και εκθέτει τις αποψεις του ειτε στον έντυπο είτε στον ηλεκτρονικό τύπο .
    Μόνο οποιος είναι τυφλωμένος από ανεξήγητο μισος δε βλέπει ούτε με τα μάτια ούτε με το μυαλό γιατί δεν έχει…

  • τα τρολ του μητλιαγκα δείχνουν για ακόμα μια φορά ταχύτατα αντανακλαστικά και μπαίνουν και γράφουν σχόλια υπεράσπισης.
    Συγχαρητήρια!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.