kozan.gr: Κοζάνη: Eκπρόσωποι δύο εταιρειών, που είναι υποψήφιοι ανάδοχοι για το μεγάλο έργο ΣΔΙΤ, με συνολικό προϋπολογισμό 80 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκονται σήμερα Πέμπτη 28/3 στην περιοχή ώστε να ξεναγηθούν στους χώρους όπου θα κατασκευαστούν τα έργα – Η σύσκεψη στο Κοβεντάρειο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Μαρτίου 2024
13:09

Eκπρόσωποι δύο μεγάλων εταιρειών, που είναι υποψήφιοι ανάδοχοι για το μεγάλο έργο ΣΔΙΤ, με συνολικό προϋπολογισμό 80 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκονται σήμερα Πέμπτη 28/3  στην περιοχή ώστε να ξεναγηθούν στους χώρους όπου θα κατασκευαστούν τα έργα. Περιλαμβάνονται έργα όπως η κατασκευή του Κέντρου Διάδοσης Τεχνολογίας, ενός μουσειακού χώρου αφιερωμένου στις ψηφιακές τεχνολογίες και την κλιματική ουδετερότητα, νέα σχολικά κτήρια, όπως το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, το 14ο και 9ο Νηπιαγωγείο, νέο Καλλιτεχνικό Σχολείο καθώς και νέο ΕΠΑΛ με Δημόσιο ΙΕΚ στην κατεύθυνση των «πράσινων» και «ψηφιακών» επαγγελμάτων. Δείτε τι ειπώθηκε στη σύσκεψη:

 

 

8 σχόλια

  • Τα 2 πρωτα εργα ειναι αχρηστα, χωρις λογο κατασκευης σε μια περιοχη που οι αναγκες τις ειναι τελειως διαφορετικες!

    Οι υπευθυνοι το “δημοκρατικου” προγραμματισμου πετανε χαρταετο και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η κατασκευη αχρηστων οικοδομηματων-κουφαριων για να υπαρχει καταναλωση οικοδομικων υλικων και εργατοωρων απο την περιοχη!

    Αυτοι ειναι η ηγετες μιας περιοχης που προτεραιοποιουν εργα για αλλοτρια συμφεροντα και οχι για τις ντοπιες αναγκες!
    εχουμε γεμισει κτηρια που δεν εχου λογο υπαρξης ενω π.χ. το κολυμβητηριο ειναι ενα προσβλητικο ικριωμα!

    θελουμε επενδυσεις σε μικρομεσαιες βιοτεχνικες μοναδες και στην αγροκτηνοτροφια γιατι ειναι το συγκριτικο πλεονεκτημα της περιοχης.
    θελουμε ικανες τηλεπικοινωνιες και υποδομες, αποσυμφορηση δρομων με νεα οδικα εργα οπως νοτιος περιφερειακος Κοζανης.
    θελουμε δημουργια μικρομεσαιων επιχειρησεων με εντιμες διαφανες επιδοτησεις-δανεια νεων καινοτομων ιδεων στο αστικο κομματι των πολεων που μοιαζουν εγκατελειμενες!

    θελουμε επανδρωση νοσοκομειων με εξειδικευμενους ιατρους
    θελουμε ικανες αθλητικες υποδομες.
    θελουμε να ανεβουμε κατηγορια στην φιλοξενια επισκεπτων.

    θελουμε να ενδιαφερθειτε για την Κοζανη και την Δυτ. Μακεδονια και οχι να τρεχετε πισω απο τις επιλογες αλλων κεντρων εκτος ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

  • Αντίστοιχο ποσό θα έπρεπε να πάρει και η Πτολεμαΐδα διότι δόθηκε εξαιτίας της απολιγνιτοποίησης.

    Ξέρει κάποιος να απαντήσει γιατί η Πτολεμαΐδα πήρε μηδέν εκατομμύρια.

    • Μα ούτε η Κοζάνη πήρε τίποτα….τα χρήματα θα τα βάλει ο ανάδοχος από ιδία κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό….και ο Δήμος Κοζάνης θα πληρώνει για 25 plus χρόνια για την χρήση όλου αυτού του κτιριακού αχταρμά….leasing υποδομών είναι το ΣΔΙΤ….τί νόμιζες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.