Η “Ελληνική Λύση” κατέθεσε ερώτηση με θέμα «Ανάγκη ανακατασκευής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πτολεμαΐδας»

28 Μαρτίου 2024
15:33

Κυρία, κύριε Υπουργοί,

Σύμφωνα με ενημέρωση κατοίκων της Πτολεμαίδας, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην πόλη τους, ο οποίος χρειάζεται κλειστές αθλητικές υποδομές, ώστε να πραγματοποιούνται προπονήσεις και αθλητικοί αγώνες, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα, καθώς στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) δεν έχουν προχωρήσει οι τεχνικές εργασίες ανακατασκευής του. Θεωρούν οι ως άνω ότι η τοπική Δημοτική Αρχή κάνει φιλότιμες προσπάθειες, ώστε να προχωρήσουν τα απαραίτητα τεχνικά έργα στο ΔΑΚ, όμως τόσο η ελληνική γραφειοκρατία όσο και η απαραίτητη χρηματοδότηση καθυστερούν χρόνια τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες, οδηγώντας σε παρακμή τον αθλητισμό στην επαρχιακή πόλη τους. Ζητούν οι ως άνω κάτοικοι από την Πολιτεία να προχωρήσει άμεσα τις σχετικές διαδικασίες, ώστε η πόλη της Πτολεμαίδας να αποκτήσει κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις προς όφελος του τοπικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, της νεολαίας και της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες ανακατασκευής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πτολεμαίδας προς όφελος του τοπικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, της νεολαίας και της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.