kozan.gr: Ένταση και δεκάλεπτη διακοπή στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βοϊου: Αναφορά Καραμπατζιά σε Ζευκλή για παρανομίες με τον Δήμαρχο Βοιου να του απαντά “Παρανομίες κάνετε εσείς” – Τα “καρφιά” περί εικονικού προϋπολογισμού κι οι απαντήσεις του Αντιδημάρχου Γ. Μαγιάγκα- Στιγμιότυπα απ’ όλη την αντιπαράθεση (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2024
22:06
Κανένα σχόλιο

 

Mε αφορμή τη συζήτηση  του θέματος για τη Σύσταση ειδικής Επιτροπής Επιλογής και Αξιολόγησης αιτήσεων για την εγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βοΐου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μιχάλης Καραμπατζιάς απευθύνθηκε προς το Δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή επιχειρώντας να του θέσει ένα ζήτημα για κάποιες, κατά την άποψή του, μισθολογικές αλλαγές που δεν έπρεπε να γίνουν σε συγκεκριμένες υπαλλήλους, μετά από συγχωνεύσεις υπηρεσιών, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εσεις παρανόμως, κόψατε…” με τον Δήμαρχο Βοιου, προτού ολοκληρώσει ο πρώτος, να τον διακόπτει  και να του απαντά  “Παρανομίες κάνετε εσείς”. Δείτε τι συνέβη στην αντιπαράθεση που είχαν μεταξύ τους κι η οποία οδήγησε δεκάλεπτη διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τη νέα αντιπαράθεση που ακολούθησε.

 


Η τοποθέτηση του Δημάρχου Βοϊου Χ. Ζευκλή που ακολούθησε, αφού συνεχίστηκε η συνεδρίαση : “Όσο είμαι εγώ ο Δήμαρχος θα σας απαντώ. Πέστε ό,τι θέλετε να πείτε αλλά αυτά τα παρανόμως δεν θα σας επιτρέψω να τα λέτε”

 

Η τοποθέτηση του Μιχάλη Καραμπατζιά: “Βολεύετε στις υπηρεσίες του Δήμου που σας στήριξαν στις εκλογές. Δεν θα φιμώσετε τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Καραμπατζιά”

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.