Συλλυπητήρια από το Δ.Σ. του Συλλόγου στην οικογένεια για τον πρόωρο και άδικο χαμό του δικού μας Γρεβενιώτη Νίκο Δαλαμπίρα

29 Μαρτίου 2024
08:48

    Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση με βαριά καρδιά και απέραντη θλίψη να αποχαιρετήσει ένα δικό του άνθρωπο τον Νίκο Δαλαμπίρα.

   Ο Νίκος Δαλαμπίρας του Ζήση με καταγωγή από το Σπήλαιο Γρεβενών, διετέλεσε το 1997-1999 Ειδικός Γραμματέας, το 1999- 2005 Γενικός Γραμματέας και το 2005-2008  Έφορος Δημοσίων Σχέσεων.

   Η απουσία του εκλιπόντος Νίκου αφήνει ένα σημαντικό κενό στην κοινότητα των Γρεβενιωτών Κοζάνης, αφού ο ίδιος με το ήθος του, την προσωπικότητα του και την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο άφησε τη δική του παρακαταθήκη.

   Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια από το Δ.Σ. του Συλλόγου στην οικογένεια για τον πρόωρο και άδικο χαμό του δικού μας Γρεβενιώτη Νίκο Δαλαμπίρα! Το Δ.Σ. θα παραστεί με αντιπροσωπεία μελών του στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα του Νίκου, στο Σπήλαιο Γρεβενών σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 12.00  και αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και φίλων Αμεα Δυτικής Μακεδονίας ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ.

Ο Πρόεδρος: Λότσιος Αθανάσιος

Ο Γ. Γραμματέας: Ντάγκας Νικόλαος

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.