Κοζάνη: Έναρξη πωλήσεων SUZUKI από την Τζημόπουλος Α.Ε.Β.Ε

29 Μαρτίου 2024
15:58

Η Τζημόπουλος Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του αυτοκινήτου, τη Suzuki. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί έναν σημαντικό βήμα προς την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων και την διαρκή δέσμευσή της για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της.

Η Ιαπωνική εταιρεία Suzuki είναι παγκοσμίως γνωστή για την καινοτομία, την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της στον κλάδο των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών. Τα αυτοκίνητα, εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες υβριδικές τεχνολογίες, παρέχουν εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου και ελάχιστες εκπομπές ρύπων, ενώ η τετρακίνηση εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή οδήγηση σε κάθε καιρική κατάσταση και τύπο εδάφους.

Είναι ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα μοντέλα της SUZUKI με προνομιακές τιμές και ειδικές προσφορές. Επικοινωνήστε με την Τζημόπουλος Α.Ε.Β.Ε σήμερα για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

    ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ

 

Email: s[email protected]

Τηλ.: +30 2461 36985-36144

Κινητό: +30 6945753750

4o Χλμ Κοζάνης-Λάρισας, Τ.Κ.:50100, Κοζάνη

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι