kozan.gr: Προκηρύχθηκε το μεγάλο έργο, με προϋπολογισμό: 2.190.000 ευρώ, για την αποκατάσταση τοπικών φθορών στην οδό Καταφύγι – Βελβεντό – Στις 19 Απριλίου η αποσφράγιση των προσφορών για την ανάδειξη του αναδόχου

29 Μαρτίου 2024
23:42

Προκηρύχθηκε το μεγάλο έργο, με προϋπολογισμό: 2.190.000 ευρώ, για την αποκατάσταση τοπικών φθορών στην οδό Καταφύγι – Βελβεντό. Στις 19 Απριλίου η αποσφράγιση των προσφορών για την ανάδειξη του αναδόχου. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΑΠ 2017-2021 Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με ποσό 2.190.000,00€ στο μέτρο 2.3 «Βελτίωση και συμπλήρωση των τεχνικών – περιβαλλοντικών, κοινωνικών και αθλητικών υποδομών».

kozan.gr

6 σχόλια

  • Τόσα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν σε υποδομές παιδείας υγειας αθλητισμού που συμβάλουν στη βελτίωση του ανθρώπου.

    Κρίμα για τα λεφτά που ξοδευονται σε σήραγγες και δρόμους που θα χρησιμοποιούνται ελάχιστα και χωρίς καμία ανάλυση κόστους οφελους.

    • Μην συγκρίνεις την οδική σύνδεση δύο μεγάλων πόλεων της δυτικης Μακεδονίας με την σύνδεση ενός ακατοίκητου οικισμού

  • Μια ριζική επαναχάραξη του δρόμου μήπως παίζει;
    Ή θα μιλούσαμε για τεράστια κοστολόγια;

    Κι αναρωτιέμαι πως ενώ βρήκαμε έτοιμους τους περισσότερους δρόμους, σαν μεταπολίτευση, αδυνατούμε να τους συντηρήσουμε με αποτέλεσμα να μας κουνιούνται οι οπαδοί της χούντας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι